Bucuresti

Tesla in Romania ...uită de griji la bordul mașinii perfecte

Tesla in Romania ...uită de griji la bordul mașinii perfecte

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
333

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Gata. În sfârșit este aici. Tesla a ajuns în România. Ai ocazia să o vezi de aproape. Descoperă modelul tău preferat. Tesla 3 este aproape de casă. Perfectă, excepțională din orice unghi ai privi. Începând cu a doua a lunii mai ești invitat la Promenada Mall să descoperi excelența. Ai ocazia de a experimenta la volan întreaga experiență Tesla. Curaj! Te poți programa la un test drive.

Oferta locală aduce beneficii și avantaje. Un astfel de automobil pornește de la 42.990 Euro, dar cu tichetul Rabla Plus poți obține un preț sub 33.000 de Euro pentru versiunea Standard Range Plus, ce oferă o autonomie de rulare de până la 448 de kilometri. Profită de avantaje. Precomenzile vor putea fi onorate începând cu luna septembrie pentru modelul Tesla 3. Poți opta și pentru celelalte două modele disponibile, S sau X ce vor fi livrate în România începând cu anul viitor. Asta nu este tot. Curând vom avea un service dedicat Tesla în București, dar vei beneficia și de asistența unui Service Mobil dedicat oferit pentru clienții noștri.

Avem două stații de încărcare SuperCharger în România, ce pot oferi o autonomie de peste 300 kilometri cu o încărcare de 15 minute. Una din stații este instalată în București, cealaltă în Timișoara, dar rețeaua se va extinde curând cu încă trei stații ce vor fi montate la Sibiu, Pitești și Constanța.

O călătorie la volanul unui Tesla merită o experiență fără griji? Uită de asigurarea rca, dar rămâi asigurat. Descoperă serviciul de Asigurări Contactless un nou mod de a încheia asigurarea la distanță fără să pierzi timp deplasându-te la birouri cu actele în original. Acum poți încheia în siguranță polița ta de asigurare obligatorie RCA, dar și asigurare casco. Da, chiar din confortul casei tale. Cât te costă? Un RCA poate ajunge la aproximativ 100 de Euro, iar asigurarea facultativă anuală casco poate varia între 1600-2000 de Euro, în funcție de suma asigurată, precum și clauzele suplimentare cerute.

Sigur. Simplu. Smart. Cum? În trei pași simpli. Deschizi fereastra de chat de pe site și primești răspuns instant! Trimiți și primești documentele solicitate online. Alegi asigurarea optimă pentru nevoile tale. Plătești online cu cardul în siguranță și primești polița pe e-mail, prin WhatsApp sau Messenger, după preferințe. Descoperă excelența și alege modelul Tesla potrivit exigențelor tale.