Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

The Harbour

The Harbour

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Piata Amzei, nr. 10 -22
Telefon
0213197257, 0724388686
Web
http://www.creperieharbour.ro
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1140

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

The Harbour Bucuresti

Daca doresti un loc in care atmosfera de bun gust intalneste rafinamentul culinar, vino in The Harbour. Daca vrei sa te distrezi in voie cu prietenii, o poti face in salonul underground, departe de "lumea dezlantuita" de afara. Daca doresti un pranz rapid (masa calda), poti alege patru-cinci feluri de mancare ce nuse vor repeta pe o perioada de trei saptamani. Daca ti-ai invitat prietenii de afaceri, noi iti oferim business lunch, de luni pana vineri intre orele 11.30-16.00.

Daca vrei sa-ti impresionezi prietena cu un platou din fructe de mare, sau un vin de colectie, ori, de ce nu, un bors de gasca dolofana, nu trebuie decat as comanzi. In plus poti servi toate acestea, doar tu si ea, in corabia special amenajata.Daca vrei mese festive, petreceri si orice fel de eveniment special, doar da-ne de stire si vom incerca sa-ti facem pe plac.

Orar restaurant

Luni - Sambata: 11:30 - 24:00
Duminica: 13:00 - 24:00

Filtre restaurant

Specific: International
Servicii oferite: Catering, Livrare la domiciliu, Locatie evenimente, Meniul zilei
Numar de locuri: intre 100 si 200
Program extra: Sambata, Duminica
Fara poza