Bucuresti

The Art of Flight

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
779

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 15 decembrie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Filmul care a adus noi standarde in randul productiilor de sporturi de actiune, „The Art of FLIGHT" va putea fi vizionat in premiera in Romania, joi, 15 decembrie, incepand cu ora 20.00, in club B52 (Str. 11 Iunie, nr. 50, cu intrare din terasa Fabrica), aceasta fiind si seara care deschide sesiunea evenimentelor White Evenings in Bucuresti. Intrarea este libera.Lansarea filmului The Art of FLIGHT se va face simultan in 7 orase - Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara.In regia lui Curt Morgan, filmul este o productie Red Bull Media House in colaborare cu Brain Farm Digital Cinema. "The Art of FLIGHT" combina povesti palpitante cu personaje cu totul aparte din lume snowboardingului mondial care culmineaza cu niste scene de actiune in locatii demne de invidiat de catre orice practicant al sporturilor de iarna. Echipamentul folosit la filmare a fost in mare parte realizat special pentru acest proiect, iar imaginile capturate sunt adevarate opere de arta.Intr-un echilibru perfect, filmul ofera scene de actiune culminand cu super trick-uri pe snowboard, alaturi de momente de aventura, dar si suspans.


Comunicarea dintre ceea ce se intampla pe ecran si spectator iti da senzatia ca te afli chiar acolo, in mijlocul actiunii.Travis Rice, alaturi de alte nume sonore din snowboardingul mondial, si-au dedicat ultimii doi ani pentru a ne arata ce este posibil si ce nu pe snowboard.

Rice i-a avut „complici" pe unii dintre cei mai buni snowboarderi din lume, printre care se numara de doua ori „Riderul anului" John Jackson, Mark Landvik, medaliatul olimpic Scotty Lago, Nicolas Muller, DCP, Jake Blauvelt, Pat Moore, Jeremy Jones, Eero Niemele si altii.


Traiti alaturi de ei bucuria succesului in incercarea de a cuceri noi munti si zone neexploatate pana acum, cu unghiuri de coborare unice si zapada neatinsa pana atunci – Patagonia, Alaska, Aspen, Colorado, Anzii sunt doar cateva dintre locatiile care fac deliciul publicului amator de sporturi extreme.