Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

The Dream Team - Cum iti construiesti o echipa fantastica

THE DREAM TEAM - Cum iti construiesti o echipa fantastica

Detalii eveniment

Telefon
0727499599
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
986

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 14 aprilie 201518:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

THE DREAM TEAM - Cum să îți construiești o echipă fantastică - eveniment aproape gratuit -

Scop social: Vom contribui la reintegrarea copiilor din centrele de plasament în propria familie.
Știați că există familii nevoiașe care își lasă copiii în centrul de plasament, perioade determinate, pentru ca nu au cum sa le asigure hrana zilnică?
Obiectiv: Construiește-ti echipa de vis
Vino să înveți cum să construiești o echipă de succes de la 4 specialiști: Lorand Soares Szasz, Bogdan Comanescu, Eliza Nitescu și Paul Ardeleanu.

Prezentare seminar:
Este vorba despre un seminar, pentru care, în mod normal, ai plăti peste 200 de euro. Un seminar care ar putea să îţi schimbe viaţa (a ta, dar şi a celor nevoiaşi). Acum ai oportunitatea să înveţi, oferind doar un pachet de alimente, de 50 de lei. De ce? Pentru că:
⋄ În zilele noastre, cea mai mare provocare a antreprenorilor este să găsească oameni buni, care să fie dedicaţi misiunii şi scopurilor firmei, pe care să-i poată menţine motivaţi, pasionaţi şi fideli afacerii.
⋄ Vânzările şi marketingul din firma ta depind de calitatea angajaţilor tăi.
⋄ Satisfacţia şi mulţumirea clienţilor sunt strâns legate şi direct proporţionale cu satisfacţia şi mulţumirea angaţilor.
⋄ Totul se învârte în jurul echipei tale de angajaţi.
Îţi doreşti să ai o afacere fantastică? Atunci este nevoie să ai o echipă fantastică. Şi când spun asta, mă refer la faptul că fiecare angajat ar putea să fie fericit în firma ta. Construirea şi dezvoltarea unei echipe fantastice este un proces continuu. Vorbim despre oameni şi despre ceea ce îi motivează cu adevărat pe ei. Am o vorba dragă mie: "fă-ţi fericiţi angajaţii şi ei îţi vor face fericiţi clienţii”.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro