Bucuresti

The Rogue Element

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
713

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 10 decembrie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Miercuri, 10 decembrie 2008 @ Expirat, fanii Selectro si nu numai , sunt asteptati la un party aniversar cu DJ-ul britanic The Rogue Element de la casa de discuri Exceptional Records.The Rogue Element, pe numele sau Ben Medcalf, este un DJ si producator originar din Marea Britanie.
Multe dintre piesele sale au ajuns in DJ case-urile unor artisti precum James Zabiela, Etienne de Crecy, Meat Katie, Elite Force, Stanton Warriors, Krafty Kuts, James Lavelle, The Plump DJs, The Crystal Method si altii.
In 2006 Ben a castigat titlurile de „the best producer" si „best remix" la prestigioasele premii Breakspoll International Award. Pe langa toate acestea, aclamatul album de debut „Rogue Rock", lansat in septembrie 2005, a primit nominalizarea la „best album" In plus, Ben alaturi de Tom Real, este jumatate a proiectului „Disco of Doom", dedicat tuturor tipurilor de house si techno, aracterizat printr-o abordare exuberanta in ceea ce priveste muzica electronica in general. Pe langa intensa activitate de producator, The Rogue Element, este o prezenta constanta pe scena dj-ingului, zguduind danceflorr-urile din majoritatea cluburilor din Europa si Statele Unite, ajungand pana in Orientul indepartat si chiar Australia. Cel de-al 2-lea album semnat The Rogue Element este asteptat sa apara la inceputul anului 2009 la acelasi label Exceptional Records.