Bucuresti

Thomas Azier

Deck Sounds prezintaThomas Azier

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
809

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 aprilie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Deck Sounds prezinta Thomas Azierpentru prima data la Bucuresti!

Cel de-al treilea party din seria evenimentelor Deck Sounds il va avea in prim plan pe Thomas Azier, tanar exponent al noului val de artisti electro-pop ce cucereste clasamentele europene. Concertul va avea loc pe 26 aprilie, in club Colectiv, fiind prezentat de Beck’s.

Cu un sound patrunzator, extrem de intens, Thomas Azier a reusit sa faca o impresie puternica inca de la debut, artistul lansand in 2012 doua EP-uri, Hylas 001 si Hylas 002, ce l-au propulsat instantaneu pe lista new commer-ilor de netrecut cu vederea. Woodkid si Stromae au pariat pe el inca de la inceput, alegandu-l sa ii insoteasca in turnee, in timp ce Universal Music France i-a oferit un contract de reprezentare la nivel international. Ultimul EP, Hylas 003, planuit sa incheie trilogia debutului, s-a transformat intr-un album a carui lansare a fost planuita pentru prima parte a acestui an. Materialul reuseste sa surprinda evolutia muzicala a tanarului care de-a lungul timpului si-a perfectionat cu meticulozitate stilul, reusind sa-ti castige un loc binemeritat in randul celor mai promitatori artisti.

Nascut in Olanda, dar stabilit in Germania la varsta de 19 ani, Thomas s-a lasat inspirat de atmosfera Berlinului, dand frau liber imaginatiei sale. A inceput sa experimenteze, sa compuna, sa scrie, exersandu-si talentul pe scenele din undergroundul capitalei germane. Inceputul nu a fost insa foarte lin pentru tanarul artist care nu s-a identificat intru totul cu postmodernismul ce domina cultura muzicala a Berlinului. “Muzica mea avea ceva mult mai romantic in ea, mai naiv” sustine Thomas care s-a izolat printre idei si a inceput sa creeze tot mai mult, ajungand la un moment dat sa aiba peste 100 de piese. “Stateam singur saptamani intregi, iar singuratatea chiar te face sa vezi altfel mediul inconjurator, sa descoperi partea mai ciudata, mai intunecata a orasului”, povesteste Thomas care a incercat sa surprinda prin muzica sa metamorfoza continua a Berlinului. Dupa nenumarate drafturi, Azier a inceput sa-si finiseze creatiile, pregatindu-se pentru debutul discografic. Si-a instalat studioul de intregistrari intr-o veche fabrica de clopote, decizie care avea sa fie o influenta pozitiva asupra sound-ului sau, un mix provocator de ritmuri pop cu un accent industrial.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta