Bucuresti

Ține cont de sfaturile Olla în alegerea buchetului de mireasă

Ține cont de sfaturile Olla în alegerea buchetului de mireasă

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
708

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea buchetului de mireasă este unul dintre cele mai frumoase momente în organizarea unei nunţi. În acelaşi timp este însă şi unul dintre lucrurile dificile, dacă vrei că florile pe care le vei purta în ziua cea mare să se potrivească cu forma corpului, rochia şi tematica nunţii. Oricât de mult iubim florile, sfatul Olla este acesta: buchetele de mireasă sunt accesorii care completează o mireasă, nu au rolul principal! Tu şi partenerul tău trebuie să fiţi în centrul atenţiei în cea mai importantă zi a voastră. Pentru aceasta, am enumerat mai jos câteva sfaturi de care să ţii cont în alegerea buchetului:

Pentru miresele mignone, cea mai bună alegere este un buchet de dimensiuni reduse, care să le pună în valoare statura, fără a le acoperi întru totul. Buchetul rotund, clasic, mic, realizat deseori din varianta mini a florilor mari (precum mini rose, mini gerbera) sau plante cu inflorescenţa mică. Este compact şi elegant. O variantă a acestui tip de buchet este glamelia, deasemenea un buchet rotund, compact, realizat însă din petale de flori lipite între ele, creând o floare de dimensiuni mari însă foarte uşor de purtat pentru mâinile micuţe.

Buchetul în formă de lacrimă ajuta miresele minione să pară mai longiline. Se potriveşte nunţilor formale, elegante, la fel ca și buchetul - cascadă.

Buchetul ţinut pe braţ este unul dintre cele mai elegante pe care îl poate purta o mireasă în ziua nunţii. Realizat din flori cu tulpini lungi, buchetul de purtat pe braţ poate avea şi o „trenă”, realizată din panglici, fire de beargrass, stillgrass, iedera sau diverse alte texturi (lana, sârmă, etc) menită să ofere o linie curgătoare, să „înalţe” miresele cu o statură mignonă. Acesta trebuie să fie delicat, de dimensiuni reduse, raportate la întreaga ţinută a celei ce îl poartă.

Mireasa înaltă își poate pune ținuta în valoare cu buchetul curgător (în cascadă)- un design spectaculos, unul dintre preferatele mireselor de dintotdeauna, un buchet pe cât de clasic, pe atât de elegant, menit să atragă privirile. Acest design este potrivit mireselor care vor purta o rochie ce păstrează linia corpului sau este foarte puţin amplă.

Buchetul în formă de lacrimă, varianta „cuminte” a buchetului în cascadă, este recomandată mireselor înalte ce vor purta o rochie amplă, impunătoare.

Pentru miresele corpolente, Olla îţi oferă sfaturi în funcţie de forma corpului tău astfel:

Clepsidră - umeri largi, mărimea bustului şi a umerilor fiind direct proporţională cu cea a şoldurilor; talia bine conturată. Cea mai bună alegere este un buchet rotund, de dimensiune medie sau mare sau buchetul curgător, de tip cascadă sau lacrimă, ce îţi vor oferi o linie elegantă. Evită buchetul mic, rotund, ce vă atrage atenţia asupra bustului sau coapselor.

Pară - talie bine definită, şolduri şi coapse largi, bust mic, umeri înguşti. Cea mai bună alegere este un buchet cu tije lungi, precum cel purtat pe braţ, în diagonala corpului. Evita buchetul cascadă sau cel în formă de lacrimă- vor atrage atenţia asupra şoldurilor şi coapselor. Pentru o mireasă al cărui corp este în formă de triunghi - spate lat, şolduri plate, umerii mai largi decât şoldurile, partea de sus a corpului mai mare decât cea de jos- cea mai bună alegere va fi un buchet rotund, de dimensiuni mari sau medii, care să echilibreze statura. Evită buchetul mic, rotund sau cel în formă de lacrimă, ce îţi va accentua şi mai mult linia umerilor.

Miresele care au aceeaşi mărime a şoldurilor şi a umerilor, talia foarte puţin definită, şolduri plate trebuie să ia în considerare un buchet curgător sau lacrimă de dimensiuni mari sau medii ori buchetul purtat pe braţ, cu tije lungi. Buchetul mic, rotund nu le avantajează. Domnişoarelor cu umeri rotunzi, talie plină, şolduri plate, picioare scurte şi groase, bust plin li se va potrivi buchetul în cascadă sau în formă de lacrimă oferind statura longilină dorită. Buchetul rotund, clasic este mai puțin avantajos.

Atelierul floral Olla vă invită pe floraria online din București olla.ro, pentru a vedea diverse modele de buchete de mireasa sau alte aranjamente florale.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta