Bucuresti

Top 3 motive pentru care un semineu electric aduce un nou nivel de confort si eficienta in locuinta ta

Top 3 motive pentru care un semineu electric aduce un nou nivel de confort si eficienta in locuinta ta

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Vizualizari
821

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent de propriile preferinte in materie de stil si confort, trebuie sa recunoastem ca semineele aduc un plus de valoare, indiferent de aspectul general al casei sau de prezenta altor elemente centrale. In ziua de azi, un semineu electric poate lejer sa ia locul unui sistem de incalzire clasic, atunci cand situatia o cere.

Desi un semineu clasic este aproape imposibil de inlocuit cu altceva, alternativele moderne reusesc foarte bine sa aduca aceleasi avantaje acolo unde spatiul este mai mic sau preferintele clientilor sunt unele mai moderne sau mai minimaliste. Pe langa ambianta evidenta oferita de un semineu, in acest caz electric, acesta reprezinta o foarte buna alternativa la sursele standard de incalzire, fiind ideal pentru a le inlocui atunci cand dorim sa incalzim o singura incapere sau cand consideram semineul a fi mai rentabil si mai la indemana.

In principiu, oamenii aleg un semineu electric in locul unuia clasic din urmatoarele motive:

Preturi mai scazute

Este evident ca un semineu clasic presupune un proces de construire unde se iau foarte multe lucruri in calcul. Ei bine, un semineu electric este mult mai ieftin, deoarece presupune doar simpla instalare a acestuia. Desi un semineu clasic are avantajele sale foarte solide, varianta electrica este ideala daca dorim sa facem economii de bani.

Se curata si intretine cu usurinta maxima

Spre deosebire de semineele clasice, care necesita proceduri de intretinere dese si regulate, un semineu clasic nu trebuie curatat in vreun anume fel. Din moment ce functioneaza pe curent electric, este evident ca acest tip de seminu nu produce resturi, cenusa, depuneri sau fum. Prin simpla apasare a catorva butoane, semineul functioneaza eficient fara a avea nevoie de pregatire sau de atentia utilizatorului.

Temperatura potrivita
Desi caldura unui semineu clasic poate fi redirectionata prin sistemele din pereti sau pur si simplu prin folosirea unei cantitati mai mici de lemn, temperatura nu poate fi controlata. In schimb, semineele electrice pot fi reglate in functie de cat de cald dorim sa fie in camera, lucru pentru care acestea castiga din ce in ce mai mult teren pe piata. Pe langa asta, multe seminee electrice pot fi puse in functiune fara ca acestea sa incalzeasca, un lucru excelent atunci cand ne dorim doar o ambianta placuta.

Fie ca ne-am convins de avantajele unui semineu electric sau dorim sa cercetam si celelalte tipuri (cu lemn, gaz, bioetanol), este foarte important sa apelam la serviciile unor companii specializate. Pe langa nivelul inalt de calitate pe care acestea il asigura atunci cand construiesc, monteaza si instaleaza seminee, o companie specializata pune la dispozitie o gama foarte variata de stiluri. Acest lucru este foarte cautat in ziua de astazi, in contextul in care designul interior este un concept din ce in ce mai popular.

Apeleaza doar la experti in domeniu
Durabilitatea semineului, eficienta termica, aspectul lucrarii si profesionalismul procesului de instalare sunt principalele caracteristici dupa care se recomanda sa ne orientam cand ne-am decis ca este momentul sa dam curs dorintei de a avea un semineu.

Seminee-expert.ro se impune incontestabil pe piata romaneasca de servicii de instalare, montare si construire de seminee. Punand la dispozitie o gama foarte variata de stiluri, Seminee-expert.ro isi asigura clientii ca orice lucrare le va satisface chiar si cele mai inalte pretentii. Pentru un semineu electric sau orice alt tip (pe lemne, pe gaz, cu bioetanol), Seminee-expert.ro isi asteapta clientii cu o etica excelenta de lucru si proiecte realizate impecabil.

Autor