Bucuresti

Top 5 parfumuri pentru această toamnă din noul catalog Avon

Top 5 parfumuri pentru această toamnă din noul catalog Avon

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
354

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Parfumul este cartea de vizită pentru fiecare femeie. De regulă, o apă de parfum este foarte scumpă. Totuși, nu trebuie să investiți într-un brand de lux ca să vă bucurați de un parfum de calitate cu o aromă rafinată. În noul catalog Avon, veți găsi cu ușurință orice aromă rezonabilă cu toamna ce se apropie. O gamă largă de parfumuri oferă posibilitatea de a alege aroma potrivită pentru fiecare femeie!

Vă invităm să faceți cunoștință cu cele mai solicitate arome de toamnă ale companiei!

  1. Far away Splendoria. Cultura de est a fost sursa de inspirație a noului parfum. Ingredientul vedetă al acestui parfum este acordul de lemn de agar (oud). Notele de mijloc includ prune negre și Gardenie, iar cele de bază - vanilie Bourbon nobilă. La început, parfumul este ușor dulce, după care se deschid tonuri proaspete și florale. Parfumul învăluie pielea într-un miros fermecător până la sfârșitul zilei. Este o alegere potrivită pentru amatoarele de arome dulci-picante. Parfumul va deveni un accesoriu perfect o ținută de seară.
  2. Summer White Hawai. Acest parfum nou este potrivit celor, care își doresc ca vara să dureze cât mai mult. Parfumul debutează cu o notă dulce de cocos și se transformă ușor în aroma seducătoare ale florilor de Frangipani și a lemnului de plutire. Mireasma primelor note vă va teleporta direct pe plajă, înconjurată de mare senină și palmieri. Parfumul face parte din categoria parfumurilor floral-lemnoase. Este o alegere potrivită pentru iubitorii de arome dulci și exotice. Această piesă elegantă va desăvârși orice ținută casual. Absolut toți cei, care au folosit Summer White Hawai, notează rezistența lui în timp.
  3. Little Black Dress Lace. Are o aromă elegantă de citrice și flori. Noul parfum lansat face parte din cunoscuta colecția Little Black Dress. Aroma parfumului va accentua perfect atât ținuta de zi, cât și cea de seară. Parfumul se deschide cu note de vârf de citrice proaspete. Apoi evoluează cu aromă fină de iasomie, după care se dezvoltă treptat în chihlimbar.
  4. Luck. În noul catalog Avon online veți găsi și cele bine mai vândute parfumuri ale companiei. Parfumul Luck face parte din ele. Individualitatea aromei este subliniată de formula parfumului, care conține Cereusul înflorit noaptea. Această plantă este cunoscută prin faptul că are petale fluorescente în timpul nopții și înflorește numai pentru o singură noapte. Parfumul se deschide cu note de vârf ale fructelor de pădure roșii, mandarină și bergamot. Notele de mijloc aduc mai multe note florale, cum sunt prospețimea Iasomiei Sambac, acorduri de Cereus și flori de Tei. Acestă aromă captivantă se amestecă încet cu mireasma caldă a lemnului de santal, creând un buchet intens aromat. Parfumul își menține intensitatea bogată timp de 8 ore.
  5. Avon Rare Pearls. Acest parfum combină, la prima vedere, arome aparent incompatibile. Lemn de trandafir brazilian, pruna onctuoasă și ușor dulce, piper de mosc, Magnolia dulce și note cremoase de lemn de santal se reunesc în Avon Rare Pearls. Această combinație pare ciudată. Însă, odată încercat este practic imposibil să mai renunți la el. Acest parfum este perfect pentru femeile curajoase, cărora nu le este frică să experimenteze.

Alegeți parfumul potrivit pentru această toamnă în noul catalog Avon. Aici sunt prezentate mai mult de zece parfumuri diferite: de la cu citrice proaspete până la combinații vii de dulce și picant. Schimbă vibrația, energia și atitudinea cu parfumurile de toamnă de la Avon!