Bucuresti

Top cele mai bune adaptări HBO după cărți faimoase

Top cele mai bune adaptări HBO după cărți faimoase

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
354

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poveștile interesante și incitante prezentate în paginile celor mai savuroase romane devin, deseori, ecranizări de succes. Este și cazul unor producții marca HBO care i-au aliniat în fața micilor ecrane pe iubitorii de cinematografie din întreaga lume. Dacă ești un cinefil convins, sau dacă îți dorești să te delectezi ocazional cu seriale care să-ți capteze interesul încă din primele episoade, atunci trebuie să vezi cele mai bune 4 adaptări HBO după cărți celebre!

Big Little Lies

Big Little Lies este titlul unui bestseller scris de către Liane Moriarty. Cartea a fost pusă în scenă în serialul american cu același nume care ilustrează viața a trei emei care locuiau în Monterey, California. Acțiunea peliculei le plasează pe protagonistele care suferă de probleme emoționale în mijlocul unei investigații de crimă. Nume sonore din industria cinematrografică au rolurile principale în acest serial; este vorba despre Nicole Kidman, Reese Witherspoon și Shailene Woodley. Producția cuprinde două sezoane, în ciuda faptului că, inițial, HBO l-a conceput ca o miniserie. Descoperă și tu ”Marile minciuni nevinovate”!

Oameni normali

O altă producție de succes marca HBO poartă denumirea de ”Oameni normali”. Aceasta prezintă relația tandră, dar totuși complicată dintre Marianne și Connell, surprinzând ultimele lor zile de liceu și primele zile de colegiu dintr-un orășel din vestul Irlandei. Ecranizarea romanului cu titlu similar, care aparține scriitoarei irlandeze Sally Rooney a fost nominalizată la Premiile Emmy pentru regiu, scenariu și casting, la doar câteva luni de la premiera seriei TV. Adaptarea cărții a fost lansată pe 29 aprilie 2020 în Marea Britanie și, în scurt timp, producția a devenit una dintre cele mai populare serii TV ale momentului, ținându-i cu sufletul la gură pe cinefilii din întreaga lume. Dacă vrei să știi cât de fidelă este ecranizarea romanului, cumpără Oameni normali de la Curtea Veche!

Stăpânul Inelelor

Dacă vorbim despre adaptări HBO după cărți celebre nu putem să nu menționăm ”The Lord of the Rings”. Stăpânul inelelor este titlul unei trilogii cinematografice care ecranizează romanul omonim care îi aparține lui J.R.R. Tolkien. Cele trei părți ale cărții lansate în 1954, respectiv: Frăția Inelului, Cele două turnuri și Întoarcerea Regelui s-au transformat într-un lungmetraj în spatele căruia au avut loc adevărate desfășurări de forțe. Trebuie să vezi Stăpânul Inelelor!

Percy Jackson: Marea Monștrilor

Dacă ești pasionat de legendele mitologiei, cu siguranță acest serial va fi pe gustul tău. Percy Jackson: Marea Monștrilor este inspirat de romanul de avanetură al lui Rick Riordan. În ”Sea of Monsters”, Percy Jackson, interpretat de Logan Lerman, este fiul unei muritoare și al zeului Poseidon. Misiunea sa este aceea de a găsi Lâna de Aur înainte de refugiul semizeilor să fie distrus de creaturi mitice. Alături de prietenii săi, actorul principal pornește într-o călătorie lungă și plină de aventuri pe apele ucigătoare din Marea Monștrilor, pe care oamenii o cunosc drept Triunghiul Bermudelor.

Care este producția care ți-a stârnit curiozitatea?

Sursa foto: pexels.com