Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Top cele mai populare sporturi nautice pe care să le încerci

Top cele mai populare sporturi nautice pe care să le încerci

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
311

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Mulți dintre noi apreciem vara deoarece putem practica o mulțime de activități care au legătură cu apa și soarele. Indiferent dacă este vorba despre înot în piscină sau parasailing în largul mării, sporturile nautice oferă experiențe de top, combinate cu multe senzații tari.

Dacă te pregătești de vacanță și îți dorești să planifici câteva activități interesante, nu uita să treci pe listă și sporturile nautice. În funcție de condiția ta fizică, dar și de pasiunea pentru experiențe cu adrenalină, poți alege dintre mai multe variante, la fel de atractive. Cu ajutorul sporturilor nautice, te poți antrena, te poți distra ori te poți relaxa, în funcție de preferințele tale.

Printre marile avantaje ale sporturilor nautice se numără bronzarea pielii și tonifierea corpului. Amândouă sunt benefice pentru sănătate, deoarece includ multă mișcare în aer liber, iar practicarea lor este sigură atunci când sunt folosite echipamente corecte și complete, care pot fi găsite în oferta de accesoriile Jobe.
.
Află în continuare care sunt cele mai populare sporturi nautice pe care le poți practica singur sau împreună cu familia. Majoritatea se adresează atât începătorilor cât și avansaților, iar distracția este garantată pentru toată lumea.

Jetski


Supranumit și motociclism pe apă, jetskiul permite deplasarea cu viteză pe distanțe mari, dar și oprirea în anumite zone, pentru a face scufundări ori sărituri în valurile mării. Este nevoie de puțină experiență pentru a conduce un jetski, din acest motiv acest sport este destinat doar persoanelor adulte.

Kitesurfing


Acest sport nautic este potrivit pentru orice persoană, indiferent de vârstă. Denumit și kiteboarding, poate fi practicat dacă sunt îndeplinite simultan două condiții esențiale: exista apei și a vântului. Pentru începători, este nevoie de un instructor care să ajute atât la pornire, dar și pe parcursul întregii curse pe apă. Dacă îți dorești să practici kitesurfing, vei avea nevoie de o placă de surf și un zmeu de vânt, special pentru sportul acvatic.

Rafting


Este un sport plin de adrenalină, care trebuie făcut la început sub supravegherea unui instructor. Raftingul se desfășoară pe ape curgătoare, care se deplasează cu viteză, oferind senzații de neuitat. Vei avea nevoie de un echipament special de protecție, care include cască și vestă de salvare. Deoarece lucrurile se întâmplă foarte repede și este nevoie de multă îndemânare și o condiție fizică foarte bună pentru a păstra direcția și a rămâne la suprafața apei, sunt foarte frecvente căderile în apele agitate.

Scuba diving


Scufundările realizate în cadrul acestei categorii de sporturi nautice, implică utilizarea unui aparat de respirat subacvatic autonom, complet independent de alimentarea de la suprafață. Scuba diving oferă posibilitatea de a respira sub apă, astfel încât pot fi admirate minunățiile existente la adâncime, de la pești frumos colorați și până la fascinații corali.

Sailing


Închirierea unui charter te va introduce în lumea fascinantă a unuia dintre cele mai populare sporturi nautice, care se practică foarte ușor, oferind senzații unice. Plimbările line, pe lângă coasta țărmului, pot fi savurate alături de prieteni sau familie. Poți opta pentru închirierea unui iaht cu tot cu pilot, astfel să nu aveți altceva de făcut decât să vă bucurați de călătorie.

Parasailing


Este un sport acvatic recomandat persoanelor care doresc să experimenteze senzația de zbor. Se desfășoară prin purtarea unei parașute și deplasarea cu viteză, cu ajutorul unei bărci cu motor. Este similar zborului cu parapanta, dar fără a fi la fel de periculos. Este un sport nautic ce îți oferă o senzație perfectă de libertate și sentimentul că te unești atât cu marea dar și cu cerul.

Alege oricare dintre sporturile de mai sus, iar vacanța ta va fi un succes. Nu uita de importanța echipamentului de protecție, care te va ține la distanță de orice incidente neplăcute.

Sursa foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-zjafw

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro