Bucuresti

Total Diesel Service

Total Diesel Service

Detalii

Adresa
Pantelimon, Strada Depozitului, nr. 4
Telefon
0788021551
Web
https://totaldiesel.ro
Categorie
Producatori de componente auto
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2585

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Total Diesel Service Pantelimon

Este o societate romano - engleza infiintata in anul 2000, specializata in reconditionari si reparatii injectoare si pompe de injectie diesel. Societatea noastra isi propune sa ofere clientilor sai servicii profesionale si produse de calitate superioara la preturi avantajoase.

TDS dispune de capacitatea tehnica si cunostintele necesare pentru reconditionarea sistemelor de injectie clasice (mecanice), a sistemelor de injectie comandate electronic cat si a sistemelor de injectie common rail. Executam reparatii pompe si injectoare Delphi, Bosch, Siemens, Denso, Zexel, Stanadyne, Yanmar, Sims.

Indeplinind standardele de echipare si calitate in executie, in anul 2002 Total Diesel Service devine service autorizat Delphi Diesel Systems pentru diagnoza si reparatii pompe de injectie Delphi mecanice si cu comanda electronica.

Daca la inceputul activitatii Total Diesel Service isi propunea sa deserveasca piata locala (municipiul Bucuresti si zona de sud a tarii), in present, odata cu cresterea companiei si a capacitatii de productie, produsele noastre sunt vandute in toata tara cat si la export, principalele piete de desfacere externe fiind Regatul Unit al Marii Britanii si Grecia.

Dispunem de un stoc important de pompe de injectie si injectoare diesel reconditionate, asigurand astfel scurtarea timpilor de asteptare pentru livrarea produselor solicitate de clientii nostri. Livrarea produselor in tara se face prin Fan Courier in maxim 24 de ore de la data finalizarii comenzii.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00