Bucuresti

Transformarea digitală cu un soft HR - salvează timp, bani și energie

Transformarea digitală cu un soft HR - salvează timp, bani și energie

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
64

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Soluțiile software performante, precum un soft HR și un program calcul salarii, fac parte din transformarea digitală a companiilor. Aceste instrumente tehnologice au rolul de a salva timp, bani și energie specialiștilor HR și nu numai, contribuind la un flux mai rapid al operațiunilor administrative. De aceea, organizațiile caută să identifice și să implementeze astfel de sisteme complexe, care să fie intuitive dar și configurabile, pentru a răspunde la cât mai multe dintre nevoile lor.

Utilizarea unui soft HR, alături de un program calcul salarii, permite automatizarea anumitor procese de resurse umane, iar acest lucru scade semnificativ numărul sarcinilor repetitive. În același timp, contribuie la reducerea diverselor costuri pe o perioadă îndelungată, în timp ceminimizează și partea de birocrație. Mai mult, facilitează luarea unor decizii importante, prin faptul că pune la dispoziția utilizatorilor date concrete care pot fi analizate ulterior.

Oferă un sprijin important specialiștilor HR din compania ta

Transformarea digitală se realizează prin implementarea și utilizarea tehnologiei, astfel încât membrii unui departament de HR să aibă la dispoziție soluții software performante, așa cum este un soft HR și un program calcul salarii. Integrarea celor două aplicații simplifică numeroase proceduri de administrare personal și salarizare, de la introducerea datelor unui nou angajat, eliberarea unor cereri și adeverințe, colectarea pontajului, până la calculul de salarii și emiterea fluturașului de salariu.

Soft HR pentru un management de personal optimizat

Pentru procedurile de administrare de personal din organizația ta, ia în considerare o soluție rapidă, cum este un soft HR, care ține o evidență clară asupra angajaților și a tuturor documentelor conexe. Printre avantajele multiple aduse de acest instrument digital se numără și o opțiune de self-service pentru salariați. Utilizând un portal dedicat nevoilor lor, angajații pot vedea balanța zilelor de concediu rămase, își pot genera anumite adeverințe sau își pot vizualiza fluturașii de salariu. Prin urmare, nu mai este nevoie de implicarea departamentului de resurse umane în aceste procese, nu mai sunt necesare schimburi de mesaje între angajați și oamenii de HR, iar astfel se câștigă foarte mult timp care poate fi îndreptat într-o altă direcție.

Operațiuni de salarizare simplificate cu un program calcul salarii

Calculul de salarii este o altă operațiune complexă care le revine specialiștilor de HR, care pot beneficia de un ajutor semnificativ în această privință. Digitalizarea acestui proces prin implementarea unui program calcul salarii, care vine în completarea unui soft HR, reduce considerabil volumul de muncă necesar pentru calculul salariilor tuturor angajaților dintr-o companie.

Un program calcul salarii face ca procedurile de payroll să fie precise, eficiente și, foarte important, mai rapide. Cu ajutorul acestuia, șansa de a exista greșeli de calcul este redusă la minimum. Totuși, în cazul în care apar, corecțiile de calcul pot fi efectuate fără griji. Softurile de administrare de personal și payroll sunt actualizate în permanență cu modificările legislative și te ajută să reduci volumul de materiale consumabile necesar în cadrul organizației. Transformarea digitală te ajută să înlocuiești arhivele fizice, greu accesibile, cu aplicații în care poți vizualiza în sistem centralizat informațiile care te interesează la orice oră, indiferent unde te-ai afla.

Digitalizare cu soluții de la UCMS by AROBS

Îți dorești să ai parte și în cadrul companiei tale de o transformare digitală? În acest caz, alege un soft HR și un program calcul salarii de la UCMS by AROBS, o companie cu peste 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software din țara noastră. Cele două aplicații mari dezvoltate în cadrul companiei, True HR și dp-Payroll, au fiecare câte 19 module distincte, prin care să-ți digitalizezi cele mai multe dintre procedurile interne. Utilizarea lor îți va crește productivitatea din companie și îți va salva bani, timp și energie. Pentru mai multe detalii, îi poți contacta pe cei de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424. Dezvoltă-ți mai ușor afacerea cu soluții intuitive și configurabile, care răspund la majoritatea nevoilor tale!