Bucuresti

Transport persoane Romania - Germania - Olanda - Belgia

Transport persoane Romania - Germania - Olanda - Belgia

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
120

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vrei sa pleci din Romania spre Germania - Austria - Olanda - Belgia in conditii de maxima siguranta si confort?

Echipa Eugen Travel iti vine acum in ajutorul tau cu cele mai potrivite solutii. Serviciile noastre de transport persoane Romania Germania sunt realizate doar cu microbuze moderne si noi dar si bine echipate de orice calatorie.

Viața în Germania este relativ ieftină: dacă comparați costul vieții în marile orașe germane cu cele din alte orașe din lume, acestea sunt destul de scăzute.

Dar există și diferențe mari în Germania: Viața într-un oraș mare din vestul Germaniei este semnificativ mai scumpă decât într-un oraș mic din est. Acest lucru se datorează în principal chiriilor și prețurilor pentru apartamente. Înălțimea depinde foarte mult de locul în care este apartamentul și de modul în care este echipat. De regulă, vă puteți aștepta ca va trebui să plătiți aproximativ o treime din venitul dvs. pentru locuințe.

Un alt punct de referință pentru planificarea dvs.: germanii cheltuiesc în medie aproximativ 480 de euro pe lună pentru alimente și îmbrăcăminte per gospodărie. În total, fiecare gospodărie cheltuie înjur de 2.700 de euro pentru nivelul de trai.

Aceste cifre se aplică gospodăriei medii - de la familii singulare la numeroase. Pentru studenți și doctoranzi, aceștia trebuie să demonstreze că au un venit de cel puțin aproximativ 10.400 EUR pe an atunci când solicită o viză pentru studii sau studii doctorale în Germania. Însă această sumă nu este de obicei suficientă pentru a acoperi toate costurile: potrivit unui studiu al Uniunii Studențești Germane din 2016, un student din Germania (ca singur) are în medie 918 euro pe lună pentru chirie, mâncare, îmbrăcăminte, costuri de călătorie, materiale de lucru, activități de agrement etc. Potrivit sondajului realizat de Oficiul Federal de Statistică, o singură gospodărie medie din Germania are nevoie de 1.706 de euro pe lună.

Germania nu este foarte scumpă în comparație cu alte țări europene. Costul alimentelor, al locuințelor, al îmbrăcămintei și al activităților culturale este ușor peste media UE. Studenții din Germania cheltuiesc în medie aproximativ 850 de euro pe lună pentru a trăi. Cea mai mare pondere este chiria apartamentului.

Conform statisticilor, studenții din Germania cheltuiesc în medie aproximativ 850 EUR pe lună pentru cheltuielile de trai. Există diferențe semnificative de prețuri între principalele orașe germane. Trebuie să planificați mai mulți bani pentru a locui și a studia la München decât, de exemplu, pentru șederea dvs. la Leipzig. În general, puteți obține mai puțini bani în orașele mai mici decât în orașele mari. Câți bani ai nevoie, desigur, depinde și de cât de frugal trăiești.

Închirierea unei case reprezintă cea mai mare parte a cheltuielilor lunare. Cu toate acestea, nivelul chiriei în orașele germane este foarte diferit.În funcție de locația universității, studenții plătesc între 290 și 560 de euro pe lună pentru cazare. În unele orașe mari precum Koln, München, Hamburg, Düsseldorf și Frankfurt pe Main, chiriile sunt peste medie.

Alege servicii profesionale de transport persoane Romania-Germania la cele mai inalte standarde.