Bucuresti

Trick or flowers? Aranjamente florale de Halloween

Trick or flowers? Aranjamente florale de Halloween

Detalii eveniment

Telefon
0213213022
Social links
Categorie
Evenimente casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
529

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 30 octombrie 201918:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vrei o petrecere de Halloween altfel? Te susținem! Am aflat că, la Fundația Calea Victoriei, pe 30 octombrie, de la 18.30, are loc un Atelier de aranjamente florale în dovleac. Da, ai citit bine, într-un dovleac.

Te vei distra de minune folosind accesoriile cu tematică de Halloween, în timp ce vei construi împreună cu lectorul – Cristina Borș, florist, un aranjament floral. Vei afla cum îşi pregăteşte un florist spaţiul de lucru, ce tipuri de aranjamente există, ce instrumente trebuie să ai la îndemână. Înveţi câteva principii de design, precum proporţia şipunctul focal al unui aranjament. Primeşti sfaturi despre cum să-ţi alegi florile în funcţie de rezultatul dorit şi cum să estimezi cantitatea necesară.

Ştiai că florile se curăţă întotdeauna de frunze înainte de a le pune într-un vas cu apă? Vei afla multe alte astfel de mici trucuri pe care doar floriştii le cunosc, astfel încât florile tale să reziste cât mai mult timp. Mai mult decât atât, vei cunoaşte furnizorii de specialitate din domeniu, astfel încât să îţi cumperi instrumentele necesare pentru a face aranjamente florale.

La final, vei pleca acasă cu bună dispoziţie şi cu un aranjament floral original şi haios.

Recapitulăm: atelierul are loc miercuri seara, 30 octombrie, de la 18.30, la sediul fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Ca să participi trebuie să te înscrii pe contact@victoriei.ro și să achiți taxa de participare. Toate materialele folosite la curs sunt incluse în taxă.