Bucuresti

Concert Trooper

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
1028

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 3 martie 201722:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Vineri, 3 martie, 22.30 – Concert TROOPER
Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te aşteaptă la o seară de rock autentic pe 3 martie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Dacă “Tari ca munţii”, “Amintiri”sau “Strigăt” se află în topul preferinţelor tale, nu pierde concertul Trooper! Cei şase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriu lor, dar şi cu hituri rock ce au făcut istorie.

În cei 22 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele pentru showul din 3 martie se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea- Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 25 de lei, cu loc la masă, în sală.
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Pretul unui bilet include o bere draught oferită de Carlsberg. Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 25 de lei.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta