Bucuresti

TROOPER lanseaza noul album „In ziua a opta”

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
874

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 noiembrie 201620:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Trooper anunță tracklistul și coperta noului album „În ziua a opta”
Cel de-al optulea album al formației va cuprinde pe lângă piese noi, compuse după lansarea albumul „Atmosfera”, și câteva surprize. Consecvenți ideii de a reduce în atenția publicului piese aparținând altor formații care au influențat prin muzica lor destinul Trooper, pe noul album vor putea fi ascultate și trei piese din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian și Compania de Sunet și Chrom Dioxid.
Tracklistul albumului este următorul:
01. Corupția ucide!
02. Două roți
03. Trec anii
04. În ziua a opta
05. Te simt
06. Doar Voi
07. Ștefan cel Mare (preluare Chrom Dioxid)
08. Nopți (preluare Valeriu Sterian și Compania de Sunet)
09. Nunta (preluare Phoenix).
Noul album al formației Trooper, „În ziua a opta”, va fi lansat pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formaţiei, alături de cele cunoscute publicul va avea parte şi de câteva surprize muzicale dar şi audio-vizuale.

Program și reguli de acces la concertul de lansare a noului album Trooper

Au mai rămas doar 2 zile până la unul dintre cele mai aşteptate evenimente rock din această toamnă: pe 5 noiembrie 2016, de la orele 19:00, în Club Quantic din București, Trooper lansează noul album de studio, „În ziua a opta”.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

18:00 – Acces public;
19:00 – 19:20 – Arthur;
19:20 – 19:35 – change over;
19:35 – 19:55 – Wings of Hope;
19:55 – 20:15 – change over;
20:15 – 23:00 - TROOPER

Este permis accesul cu camere foto profesionale. Fotografii și reporterii acreditați își vor putea ridica acreditarea de la intrare.
Club Quantic este situat pe Șoseaua Grozăvești, nr.82, pe sensul de mers dinspre stația de metrou Grozăvești spre Palatul Cotroceni, la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Grozăvești.
Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe http://www.eventim.ro și http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.


Organizator: Kompas Events www.kompasevents.ro /// www.facebook.com/kompasevents
Partener: Ciuc
Parteneri media: www.metalhead.ro // www.metalfan.ro // www.maximumrock.ro // www.letsrock.ro // www.iconcert.ro // www.bucuresteni.ro // www.iqool.ro // www.concerte-azi.ro // www.goingout.ro //


Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta