Bucuresti

Un soft resurse umane, alegerea ideală pentru eficientizarea activității de HR

Un soft resurse umane, alegerea ideală pentru eficientizarea activității de HR

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
96

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nevoia de optimizare a activităților administrative este tot mai răspândită, iar un soft resurse umane sau o aplicatie pontaj angajati sunt instrumente utile în această privință. Departamentele de HR ale companiilor de pretutindeni își doresc metode eficiente de a-și îndeplini sarcinile zilnice. În acest fel, ar câștiga timp valoros care poate fi îndreptat înspre alte procese, iar birocrația s-ar minimiza semnificativ.

Digitalizarea aduce transformări majore în companii


Procesele de HR recurente, dacă sunt realizate manual, pot fi obositoare și consumatoare de timp. Fiecare sarcină trebuie gestionată cu mare atenție, iar apariția unei erori poate îngreuna semnificativ ziua de lucru a unui specialist HR. Utilizarea unui soft resurse umane schimbă semnificativ situația, fiind o alegere ideală pentru a asigura un flux optim al proceselor administrative. Sistemul complex poate include și o aplicatie pontaj angajati, unde pot fi centralizate datele de prezență ale membrilor companiei. Indiferent de modul în care aceștia muncesc, de la birou, în sistem remote sau hibrid, salariații pot accesa platforma online pentru a se ponta.

Cum ții pasul cu schimbările din mediul profesional?


Lumea muncii se schimbă într-un ritm accelerat, la fel și așteptările angajaților. Perioada pandemică a accelerat modificările în sistemele de lucru, iar cei care preferă să muncească de la distanță își doresc companii care să îi sprijine în această privință. Un pas important ar fi să aibă la dispoziție o aplicatie pontaj angajati, parte componentă dintr-un soft resurse umane. Numeroase organizații utilizează aplicații intuitive pentru a automatiza activitățile de rutină și pentru a lua decizii mai informate despre angajați. Oportunitățile de a crește productivitatea din companie sunt multiple atunci când ai la dispoziție un soft resurse umane, capabil să răspundă la nevoile tale specifice.

Acces ușor la informații de interes


Un program performant, destinat operațiunilor de HR, are o contribuție majoră în eficientizarea sarcinilor zilnice. Ai nevoie ca datele de prezență ale angajaților să fie centralizate rapid? Ia în considerare o aplicatie pontaj angajati, care poate fi utilizată și pentru a accesa oricând rapoarte despre orele lucrate, ori pentru a vizualiza zilele de concediu rămase. Având acces la un soft resurse umane, angajații pot solicita zile libere, prin completarea unor cereri într-un mod intuitiv. Acestea pot fi aprobate instant de către superiori, fără a fi nevoie de alte proceduri complicate, de completarea și semnarea unor documente în format fizic, sau de intervenția unor specialiști HR.

Evidență clară asupra datelor de prezență


Profită la maximum de tehnologie prin stabilirea unui sistem de comunicare îmbunătățit între departamentul de HR și angajații din companie. Implementarea instrumentelor digitale, așa cum este o aplicatie pontaj angajati, inclusă într-un soft resurse umane, asigură o transparență în ceea ce privește orele lucrate de oamenii din organizație. Transformarea digitală are rolul de a îmbunătăți, și nu de a înlocui, conexiunile umane de la locul de muncă.

True HR, un soft resurse umane pentru operațiuni administrative complexe


Soluțiile tehnologice care simplifică sarcinile repetitive ale departamentului HR aduc beneficii majore în orice organizație. True HR, un soft resurse umane dezvoltat de UCMS by AROBS include 19 funcționalități, printre care și o aplicatie pontaj angajati. Având o experiență de peste 26 de ani pe piața software din România, compania își inovează constant aplicațiile.

Soluțiile lor sunt configurabile, pentru a răspunde nevoilor pe care le au organizațiile din diverse domenii de activitate. Detalii suplimentare despre aplicațiile dezvoltate de UCMS by AROBS poți afla prin trimiterea unui email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.