Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Un software pentru resurse umane, instrumentul digital necesar specialiștilor HR

Un software pentru resurse umane, instrumentul digital necesar specialiștilor HR

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
389

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O soluție eficientă și complexă de gestionare a operațiunilor de HR este un software resurse umane, în care poate fi regăsit inclusiv un soft recrutare. Un astfel de sistem este conceput să fie de ajutor pentru a depăși provocările zilnice de administrare de personal într-un timp scurt, și pentru a contribui la o comunicare optimă în cadrul organizației.

De ce soluții au nevoie specialiștii în resurse umane?


Pentru a avea parte de un mediu de lucru eficient, sunt necesare instrumente digitale, care sprijină optimizarea fluxurilor de lucru pentru diferite procese mai mult sau mai puțin complexe. Prin digitalizarea operațiunilor de HR cu un software resurse umane, angajații pot avea parte de un portal pentru nevoile lor. În acest fel, operațiunile administrative pot fi gestionate de oriunde, atât de la birou, cât și remote. Prin urmare, accesarea rapidă a informațiilor despre date personale, pontaj sau fluturași de salariu va fi posibilă fără efort. Mai mult, cu un soft recrutare, oamenii din departamentul de resurse umane pot identifica mai rapid candidații cu abilitățile de care compania are nevoie.

Soluții tehnologice pentru optimizarea activității


Un software resurse umane îți pune la dispoziție o bază de date cu informații despre angajați, ușor accesibile și structurate într-un mod organizat. Centralizarea datelor în format digital este o soluție foarte utilă și necesară pentru orice organizație care își dorește optimizarea proceselor interne. În același timp, o funcționalitate cheie a unui software resurse umane este portalul self-service pentru angajați. Prin utilizarea lui pot realiza activități precum: vizualizarea informațiile personale, inclusiv despre veniturile lunare, pot trimite solicitări departamentului de HR privind eliberarea unor adeverințe, și pot trimite cereri de concediu sau pentru a munci de acasă. Astfel, după utilizarea unui soft recrutare pentru a căuta oameni care să se alăture companiei, le poți oferi o metodă simplă de a-și vedea datele și de a efectua solicitări.

Creșterea productivității din companii


Un software resurse umane stimulează creșterea productivității interne, pentru toți membrii unei organizații: personalul de resurse umane, manageri și angajați. În mediul de lucru dinamic din prezent, specialiștii HR ar trebui să-și îndrepte mai mult timp și energie înspre sarcinile care contribuie la dezvoltarea unei organizații, și nu pe activitățile repetitive. Companiile din diferite industrii au ales instrumentele digitale pentru a-și eficientiza activitățile administrative. Un software de resurse umane complex este una dintre soluțiile performante la care au apelat businessurile de pretutindeni pentru a avea parte de o transformare digitală.

Cum ajută un soft recrutare specialiștii HR?


Una dintre funcționalitățile cele mai căutate într-un software resurse umane este capacitatea de a gestiona mai rapid procesul de identificare și selecție a candidaților pentru diferite poziții deschise. Prin intermediul unui soft recrutare, inclus într-o aplicație de HR, recrutorii pot colecta cu ușurință CV-urile de interes și să aibă o viziune de ansamblu în format electronic asupra tuturor candidaților eligibili. De asemenea, programul permite încărcarea unor documente relevante pentru aptitudinile aplicantului, care să ducă la o concluzie mai rapidă în ceea ce privește trimiterea unei oferte de angajare. Nu în ultimul rând, programul facilitează desfășurarea etapelor de recrutare printr-o comunicare îmbunătățită între persoanele responsabile de identificarea candidatului potrivit.

Optimizarea costurilor prin digitalizare


Gestionarea informațiilor și a documentelor angajaților în format electronic, cu un software resurse umane, reduce necesarul de materiale consumabile, economisindu-se astfel resurse materiale. Totodată, digitalizarea contribuie la protejarea mediului înconjurător prin diminuarea consumul de hârtie, iar costurile cu arhivarea documentelor vor scădea. O aplicație de resurse umane poate fi accesată de oriunde și la orice oră, permițând utilizatorilor să profite la maximum de funcționalitățile oferite.

Utilizează un software resurse umane performant și intuitiv


Sarcinile administrative complexe, printre care și activitatea de recrutare, pot fi digitalizate cu ajutorul unui aplicații complexe. UCMS by AROBS are o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea soluțiilor software pentru companii, și îți poate oferi metoda optimă de gestionare a resurselor umane.

Aplicația True HR, dezvoltată și inovată în permanență de cei de la UCMS by AROBS, are în componență 19 funcționalități distincte. Softul dedicat proceselor de HR este intuitiv și configurabil, pentru a îndeplini cât mai multe dintre nevoile organizației tale. Află mai multe detalii de la specialiștii UCMS by AROBS, printr-un email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/