Bucuresti

Unde facem vacanța de vară anul acesta? Pe litoralul românesc, cea mai căutată destinație a verii

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 5 luni si 4 zile
Apartine de
Edcora
Vizualizari
322

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vrem nu vrem, timpurile se schimbă, lucrurile sunt mai incerte și se pot modifica de la o zi la alta. Dacă ești genul de persoană care își planifică din timp concediile, aceasta este o perioadă puțin mai dificilă. Dar sunt și lucruri pe care poți să te bazezi 100%. Marea noastră reprezintă o locație superbă și la o distanță accesibilă pentru toți. Indiferent care sunt regulile de călătorie pentru Europa în țară, lumea poate să circule și să se cazeze.

Cazare într-un hotel de apartamente

Nu este niciun compromis dacă alegi să-ți faci vacanța în România. În mod cert vei petrece momente minunate și te vei simți foarte bine în vacanță în țara noastră. O variantă foarte convenabilă o constituie cazarea într-un hotel de apartamente la Marea Neagră. Vestea importantă este că au început deja rezervările pentru vara lui 2022. Pe website-ul AMARISEforie.ro găsești cele mai bune oferte cazare Eforie Nord 2023 și alegi dintre: apartamente cu living și 1 sau 2 dormitoare, studiouri cu 1 dormitor și penthouse-uri cu câte 2 dormitoare. Dacă rezervi din timp, alegi tu perioada dorită, știi sigur că găsești liber și ai acces la cele mai bune oferte.

Indiferent ce se mai întâmplă prin țară și prin Europa, ai garanția rezervării și petrecerii unei vacanțe superbe în cele mai bune condiții la noi în țară. Locația AMARIS dispune de cele mai bune condiții, la standarde europene. Totul este nou și locația este excelentă. Situat direct pe faleza din Eforie Nord, este locația ideală pentru un concediu relaxant la mare. Este dotat cu apartamente astfel că este ideal pentru familii cu copii sau grupuri de prieteni. Poți să te relaxezi și fără să te îngrămădești. Plaja din Eforie Nord a fost extinsă și este una din cele mai moderne de la noi din țară.

Dotări pentru cei mai exigenți turiști

Dotările apartamentelor AMARIS vor mulțumi și cei mai exigenți turiști: mobilier nou de calitate în fiecare cameră, aer condiționat, televizor, plase de țânțari, WI-FI și televiziune prin cablu. Îți aduci de acasă în vacanță doar hainele și obiectele de plajă, restul vei găsi la noi. Fiecare apartament beneficiază de propriul loc de parcare. Te așteptăm să te convingi.