Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

USF 2014 - Primul eveniment din Romania dedicat solutiilor fara pilot si aplicatiilor lor practice

USF 2014 - primul eveniment din România dedicat soluțiilor fără pilot și aplicațiilor lor practice – pe 16 mai, la Romaero Băneasa !

Detalii eveniment

Telefon
0741133198
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Romaero Baneasa
Vizualizari
2318

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 16 mai 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Bassaka Media vă invită să participați la Conferința Unmanned Solutions Forum - primul eveniment din România dedicat soluțiilor fără pilot și aplicațiilor lor practice. Evenimentul se va desfășura pe 16 mai 2014, începând cu ora 10:00, la Sala de Conferințe Romaero Băneasa. USF 2014 are loc în cadrul expoziției Black Sea Defense & Aerospace.

Obiectivul conferinței
este de a oferi o oportunitate pentru profesioniștii din industrie - producători, furnizori de servicii în domeniu, cumpărători și reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile - de a interacționa și de a prezenta cele mai recente soluții, inițiative și a celor mai noi reglementăridin Romania în domeniul sistemelor fără pilot.

Participanții vor putea intra în legatură cu entități guvernamentale și civile, organizații interesate în soluții de supraveghere, pentru situații de urgență, securitate, pentru inspectarea infrastructurii, pentru turism sau evenimente și își vor putea promova compania, produsele și serviciile.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet de intrare sau invitație, cu înregistrare prealabilă.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro