Bucuresti

Utilizari, prinderi si aplicatii pentru pereti de sticla

Utilizari, prinderi si aplicatii pentru pereti de sticla

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
616

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Folosirea unor pereti de sticla este o metoda de delimitare a spatiului extrem de eleganta aplicabila atat spatiilor destinate birourilor dar si pentru cele destinate locuitului. Marele avantaj al acestora este ca permit luminii sa patrunda in spatiile biroului sau ale casei, oferind o luminare unforma si placuta. Suntem Securit International si in cele ce urmeaza vom detalia cateva aspecte despre tipurile de prinderi pentru pereti de sticla, dar si aplicatiile acestora.

Prinderi pentru pereti de sticla

Datorita elegantei lor, acesti pereti, pe langa rolul tehnic pe care il au, mai exact cel de delimitare a spatiilor, au si un rol estetic, fiind elemente de design elegante si atractive. Modul de imbinare si prindere al acestor pereti de sticla este foarte variat, plecand de la prindere prin sina, pana la prindere in puncte, suspendare dar si montarea acestora pe structuri portante mobile, transformand astfel peretele intr-o delimitare mobila.

Puteti folosi pereti de sticla pentru compartimentare dar si pentru spatii personale daca acestia sunt sablati

Tipul de prindere utilizat pentru diferite aplicatii ale peretilor din sticlaeste ales in functie de necesitatile si solicitarile mecanice la care acesta trebuie sa faca fata, dar se tine cont si de aspectul final. Pentru a creea senzatia de spatialitate se folosesc prinderi in puncte, sau pe sine. Pe langa aceste tipuri de prindere, mai exista si alte metode, cum ar fi pe stalp, ancora, sau chiar pe fire metalice.

Toate tipurile de pereti de sticla securizata si laminataau o rezistenta buna la socuri si la trepidatii. Foarte important de mentionat este faptul ca acestia nu pot inlocui peretii de rezistenta din casa sau biroul dumneavoastra. Insa la cladirile cu structura metalica, acestia sunt o alegere perfecta.

Peretii din sticlapot oferi si intimitate. Fiind vorba de sticla, ea poate avea modele, sau culori diferite. Prin intermediul sablarii, sticla devine mata, astfel oferind si acel factor de intimitate de care este nevoie intr-o casa de exemplu. Punctul forte al unor pereti de sticla este aspectul elegant si deschis pe care acestia il ofera spatiului din casa dumneavoastra sau cladirea de birouri. Asadar, va asteptam pe siteul nostru, www.securitinternational.ro pentru a va alege solutia perfecta pentru casa, biroul sau magazinul dumneavoastra.

Autor