Bucuresti

Valerinne (lansare album) live

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
528

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 decembrie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Valerinne vă invită pe data de 14 decembrie 2013 în Fabrica, la lansarea celui de-al doilea album, Arborescent. Materialul a fost înregistrat în noiembrie 2013 la Next Dog Studio și, la fel ca albumul precedent, a fost mixat și masterizat de Marius Costache. Artwork-ul albumului este realizat de Alexandru Daș. Materialul va fi disponibil în format digipack CD la concertul de lansare și în format digital pe pagina de bandcamp a formatiei.

Valerinne este o trupă de post-rock/instrumental, înființată în ianuarie 2012 în București, avându-i în componență pe Alexandru - chitară/soundscapes, Liviu - bas, Mircea - tobe. Muzica trupei este un amestec de sonorități shoegaze, post-rock, metal și post-punk, iar concertele sunt însoțite de live visuals.

Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau Kunstformen der natur, album lor de debut, fiind considerat de către presa muzicală drept unul dintre cele mai originale și remarcabile materiale ale anului. Au cântat alături de Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice și Stephen O'Malley, iar în primăvara lui 2013 au pornit într-un turneu european prin Bulgaria, Croația, Serbia, Cehia, Germania și Belgia alături de trupa bucureșteană Environments și au cântat la Dunk! Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de post-rock din Europa.

Facebook: www.facebook.com/valerinneofficial

Tumblr: http://valerinne.tumblr.com/

Bandcamp: http://valerinne.bandcamp.com/

Youtube: www.youtube.com/valerinneofficial

Informații adiționale

Data:

14.12.2013

Ora:

21:00

Intrare:

-

Locatie:

Fabrica Club

Adresa:

11 iunie nr.50

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta