Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Vernisajul expozitiei ”Deprindere in metal si sticla” de Ileana Dana Marinescu

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
734

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 20 iunie 2017 - Vineri 21 iulie 201718:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Eveniment la Galeria SENSO - Vernisajul expoziției Deprindere în metal şi sticlă” de Ileana Dana Marinescu

Marţi, 20 iunie 2017, ora 18:00 vă invităm la Galeria de ArtăSENSO (Bd. Unirii nr. 15, București) unde va avea loc vernisajul expoziţiei Deprindere în metal şi sticlă a artistei Ileana Dana Marinescu.
Acesteveniment este organizat cu sprijinul Catena Grup, prin Programul Catena pentru Artă.

Cuvântul de deschidere al expoziţiei va fi susţinut de criticul de artă Mădălina Mirea.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 20 iunie 2017 - 21 iulie 2017, de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00 și sâmbăta între orele 12.00 -18.00.
Ileana Dana Marinescu este un spirit scormonitor. Fie că sapă după ouă, fie că balansează micro- cu macro- universul, că propune bijuterii pereţilor sau iscodeşte apa, aerul şi pământul pentru a fura detalii pentru jivinele sale, este mereu în căutarea bucăţii de materie pe care să o reînsufleţească. Nu cunosc alt artist roman contemporan, capabil să epuizeze valenţele expresive ale unui ciob, ale unui rest de lucrare, sau ale unei sticluţe de parfum. Viziunea sa se hrăneşte constant dintr-o inepuizabilă ingenuitate şi fiecare lucrare este măsura unei perpetue ingeniozităţi. Ceea ce ne propune azi Ileana Dana Marinescu la Galeria Senso, este o lume de vietăţi în mişcare, din care răzbate surâsul creatorului, într-un dialog hâtru şi neîncrâncenat, aşa cum bătrânul tâmplar nu a reuşit să aibă cu păpuşa sa însufleţită.
Preţioasele domniţe din sticlă stratificată, sunt învăluite subtil în sârmă ghimpată. Miriapozii Guerlain, stau alături de suavi scarabei, îngerii mov şi libelule mirate sunt vânate de arogante păsări egiptene cu profile adosate. Din pietre, vertebre şi cochilii Saint-Jacques, artista a închipuit jivine chihlimbarii, înfăşurate tandru în plasă de buzău, sau, după caz, fluide crinoline.
Trecute prin băi de galvanizare, înnobilate cu depuneri de argint şi cupru, toate aceste alăturări oximoronice de materialităţi devin unitare, din cauza gândului care le-a tocmit, a mâinii care le-a compactat, a ochiului care le-a savurat. Căci la sfârşit, artista a privit şi a văzut că e bine. Ileana Dana Marinescu tratează cu maximă seriozitate facilul şi efemerul, căci este un om mereu proaspăt şi neliniştit” - „Vietăţi în mişcare de Mădălina Mirea, mai, 2017

Aducem arta mai aproape de tine! - este deviza galeriei noastre, în numele căreia ne-am propus să facem o selecție cât mai reprezentativă de autori și opere. Expozițiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate tuturor – Catena pentru artă – prin care sperăm să se manifeste, autentic și original, o vocație culturală asumată! Vom continua să organizăm și în 2017, cu același succes evenimente de referință în peisajul cultural al BucureștilorGaleria de Artă SENSO.

Acest eveniment este cel de-al treilea găzduit de Galeria Senso de la începutul anului. Pe 14 februarie a avut loc verisajul expoziţiei Trei ipostaze stilistice… Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu și Letiția Oprișan, iar perioada martie - aprilie a fost consacrată expozițieicu lucrărileartistului plastic Mihai Țopescu, De la sacrificiu la speranță”. Tot în luna aprilie a avut loc lansarea albumului tapiserieal artistei Cela Neamțu, un eveniment organizat tot cu sprijinul Catena Grup, prin ProgramulCatena pentru Artă.
Galeria SENSO a participat şi la Târgul ART SAFARI 2017, ediţia a IV-a unde a promovatlucrările artistei Ana Ştefania Andronic BUZU.Cu acea ocazie a fost lansat şi albumul de artă#motion blur”, cu lucrările artistei,un proiect realizat tot cusprijinul fundaţiei FILDAS Art şi al Catena Grup, prin ProgramulCatena pentru Artă.
Pe 9 iunie, în sălileMuzeului de Artă din Constanța a avut loc vernisajul Expozitiei Internaţionale a Femeilor Creatoare“PODURI EUROPENE”, ediţia a XV-a, jubiliară, organizată de Catena pentru artă, Asociaţia Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România, Fundaţia FILDAS Art. Deschisă până pe 30 iunie, aceasta prezintă lucrările (pictură şi sculptură) realizate de artiste di România, Belgia, Liban, Bulgaria participante la Atelierul Internațional de Creaţie Feminină Contemporană PODURI EUROPENE de la Eforie-Sud (27 mai - 11 iunie 2017).

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro