Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Viata Sanatate Mister Expo

Viata Sanatate Mister Expo

Detalii expozitie

Telefon
0723261185
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 2 luni si 1 zi
Vizualizari
634

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 17 mai 2024 - Duminica 19 mai 202410:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Cu încântare vă invităm la evenimentul Viața Sănătate Mister Expo care va avea loc în perioada 17-19 mai 2024 la Unirea Shopping Center. Acest eveniment extraordinar este o oportunitate unică de a intra în contact cu lumea captivanta a dezvoltării personale și a căutării spirituale. Conceptul evenimentului este de a aduce în conștiința și în inimile oamenilor informații de calitate, precum ca suntem mai mult decât corpul nostru fizic și alternative de tratament holistic. Evenimentul va cuprinde nu doar nume și parteneri importanți, ci și un program cuprinzător și plin de surprize pentru vizitatori – demonstrații qigong și yoga. Cu o locație privilegiată în inima Bucureștiului, la Unirea Shopping Center (fostul magazin Zara), evenimentul nostru promite să fie unul unic. Viată Sănătate Mister Expo va include activități precum expoziție cu vânzare, ateliere de lucru și demonstrații, dansuri și muzică de relaxare etc. Printre expozanți se numără clinici și centre de sănătate, saloane de înfrumusețare și estetică corporală, cabinete individuale de terapie, edituri, fundații, producători, comercianți și profesioniști independenți, toți oferind o gamă variată de servicii și produse pentru sănătate și frumusețe. La standurile expoziției se pot regăsi produsele specifice acestei tematici: Aparatură biorezonanță, pentru masaj, alimente bio naturale, textile, îmbrăcăminte, dispozitive orgonice, produse aroma terapie, cosmetice naturale, pietre semiprețioase, unguente din plante, uleiuri din plante, bijuterii, pendule, astrograme, artizanat, ceramică, sculptură, amulete, mandale, sucuri naturale, produse apicole, suplimente naturale, cărți, reviste, ceaiuri, bețișoare parfumate, boluri tibetane, lumânări artizanale, piramide din cupru.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro