Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Vopsea lavabila - Iti transforma locuinta intr-un loc al culorilor si magiei de la ColorMagic.ro

Vopsea lavabila – Iti transforma locuinta intr-un loc al culorilor si magiei de la ColorMagic.ro

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1040

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Sunteti in plin proces de renovare, iar zugravirea este pasul urmator? Pentru lucrari de calitate este foarte important sa utilizati produse cu capacitate foarte mare de acoperire, precum cele de vopsea lavabila atat pentru suprafete interioare cat si exterioare, fabricate de producatori recunoscuti in plan international. Tipul de vopsea lavabila utilizata pentru zugravire trebuie determinat in functie de spatiul in care urmeaza sa fie aplicata.

In cazul suprafetelor exterioare, peretii sunt supusi actiunii directe a factorilor externi si este necesara folosirea vopselelor special concepute pentru protectie impotriva acestor conditii naturale. Chiar si pentru zugravirea interiorului este necesara utilizarea unor vopsele diferite. Baia si bucataria sunt spatii extrem de pretentioase si cu un nivel ridicat de umiditate, iar vopseaua lavabila utilizta in aceste zone trebuie sa detina proprietati diferite fata de vopseaua utilizata pentru zugravirea celorlalte camere.

Vopsea lavabila de la ColorMagic.ro - Investitii pe termen lung

Vopseaua lavabila comercializata de distribuitorul Color Magic se remarca in principal prin faptul ca aceasta este rezistenta la apa. Peretii peste care este aplicata vopsea pot fi spalati cu usurinta fara a exista riscul de a distruge stratul de vopsea sau calitatea acestuia.

Acest tip de vopsea prezinta 3 caracteristici principale:

  • Asaigura protectie peretilor;
  • Infrumuseteaza spatiile unde este aplicta (datorita pigmentilor care nu isi pierd din culoarea);
  • Decoreaza orice camera pentru ca toate culorile pot fi combinate si transformate in numeroase nuante si modele.

Vopsea lavabila cu un spectru larg de aplicabilitate


ColorMagic.ro este principalul distribuitor al produselor fabricate de firma olandeza Sikkens. Aceste vopseluri se remarca prin faptul ca au un spectru larg de acoperire si pot fi aplicate pe suprafete de zidarie, beton, panouri de rigips, sau rigips-carton. Insasi aplicarea unor astfel de vopsele este rapida, usoara si eficienta si nici nu necesita aplicarea mai multor straturi. Culorile se pastreaza vii in timp, iar calitatea lor se mentine chiar si dupa spalari frecvente. In plus, anumite tipuri de vopsea lavabila de la producatorul Sikkens detin in continutul lor un amestec dispers care nu este inflamabil.

ColorMagic.ro - Vopsea lavabila de calitate pentru o gama variata de avantaje

  • Vopseaua lavabila avand o aplicabilitate ridicata nu necesita aplicarea in mai multe straturi si prin urmare cantitatea de vopsea folosita pentru zugravire va fi mai mica de cat in cazul utilizarii unei vopsele simple;
  • Anumite tipuri de vopsea contin aditivi antimucegai iar acest lucru le transforma in a fi ideale spre a fi folosite in baie si bucatarie. Iar astfel mucegaiul este o problema care va disparea fara necesitatea aplicarii altor substante care sa-l distruga;
  • Vopseaua lavbila ofera protectie peretilor peste car este aplicata. Acest lucru poate fi cel mai usor de remarcat la peretii exteriori care sunt supusi constant actiunii unor factori precum ploaie, vant puternic, inghet-dezghet, ninsoare.

ColorMagic.ro - Produse de calitate pentru casa ta


Produsele din categoria vopsele lavabile, atat cele pentru interior cat si cele pentru exterior, sunt realizate din materie prima calitativa astfel incat suprafetele finisate prin intermediul acestor vopsele lavabile sa-si mentina durabilitatea in timp.

Vopselele lavabile se pot comanda rapid de pe website-ul: colormagic.ro sau la numerele de telefon:

0724336280 pentru Bucuresti
0734736842 pentru Brasov.

Autor

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro