Bucuresti

Vorbeste acum! in public cu Adriana Saftoiu

Detalii eveniment

Telefon
0746258701
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
703

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Learning Network te invita sa-ti depasesti teama de vorbit in public la atelierul Vorbeste acum! in public cu Adriana Saftoiu, acesta se va desfasura in perioada 30 si 31 octombrie.

Atelierul o va avea ca invitata pe Adriana Saftoiu, una dintre doamnele politicii romanesti, dar si o foarte buna scriitoare, care va sustine si va prezenta tehnici practice pentru a deveni un vorbitor bun si cum sa stapanesti si sa cucereste publicul printr-un discurs corect pregatit. Descopera pas cu pas alaturi de Adriana Saftoiu care sunt instrumentele prin care construiesti dar si livrezi un discurs convingator. Afla care sunt metodele prin care si tu poti sa devii un vorbitor de succes.

Descopera ce implica vorbirea in public si invata cum sa pregatesti un discurs si mai ales cum sa te pregatesti pe tine pentru discurs si construieste-ti etapa cu etapa un discurs eficient si convingator. Afla care sunt metodele prin care obtii atentia si aprobarea publicului tau.

Beneficiile tale sau ce vei afla prin participare?
Cum sa-i faci pe cei din jur sa te asculte

Cum sa te prezinti cu naturalete si convingere
Cum sa reactionezi in fata incidentelor de discurs
Iti propunem ca la finalul atelierului practic si interactiv sa ajungi in punctul in care a vorbi in public sa fie o forma placuta de a comunica.
Pretul atelierului este de 330 euro + TVA/pers

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.
Va asteptam cu drag!