Bucuresti

Vuolla (Finlanda) si Apotheoses (Bucuresti)

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
739

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 8 septembrie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Luni 8 septembrie 2014, Metal Under Moonlight editia a 39-a!
In concert: VUOLLA (Finlanda) si APOTHEOSES (Bucuresti).

VUOLLA (melancholic postrock doom death metal/Finanda)

https://www.facebook.com/Vuolla
http://www.youtube.com/user/VuollaOfficial
http://vuolla.net/

Noua senzatie a scenei finlandeze de doom metal, trupa Vuolla ajunge in premiera in Romania! Imbinand elemente de melancholic postrock cu death melodic si un iz subtil de progressive, toate inspirate de atmosfera depresiva tipic finlandeza, Vuolla aduce la Bucuresti cele mai intunecate sentimente, transpuse intr-un concert in egala masura depresiv, incetosat si cenusiu.

APOTHEOSES (symphonic power metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/ApotheosesRO/
http://www.youtube.com/user/ApotheosisRO

Cea mai inspirata alegere in deschiderea concertului Vuolla nu putea fi decat formatia Apotheoses. Dupa trei ani de la infiintare, trupa bucuresteana ramane o prezenta statornica pe scena autohtona de metal melodic. Pentru Apotheoses fiecare concert are ceva diferit, captivant, totul fiind pastrat discret pana in ziua concertului. Curiozitate, surpriza... si mereu un spectacol scenic de cinci stele, acestea sunt asteptarile oricarui concert Apotheoses!

CLUB LA PIRATI (Str. Popa Soare Nr. 72, sector 2, Bucuresti; Club La Pirati se afla pe drumul Foisorul de Foc – Hala Traian, la intersectia strazilor Popa Soare, Traian si Mecet).

Luni 8 septembrie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (ATENTIE! Accesul limitat la 45 persoane; pentru rezervari se solicita plata in avans, detalii la 0722814991)

Mijloace de transport: tramvai 14 (statia Pache Protopopescu), troleibuze 70 si 90 (statia Traian) si autobuzele 311 si N102 (statia Traian).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri).

Concertul face parte din turneul organizat de Rock Tour Agency (Croatia), care mai include inca 3 concerte Vuolla in Romania: la Oradea (Club Abyss, 6 septembrie), la Cluj-Napoca (Irish Music Pub, 7 septembrie) si la Sibiu (Club Bohemian Flow, 10 septembrie).

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/237549623121913
http://www.letsrock.ro/mum

Filtre petrecere/concert

Perioada: Luna curenta