Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

W.A. Mozart si Alchimia sunetelor

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Apartine de
Fundatia Calea Victoriei
Vizualizari
657

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Va invitam joi, 27 noiembrie, la un eveniment cu dirijorul Tiberiu Soare, in postura de povestitor, dedicat unuia dintre cei mai celebri si efervescenti compozitori: Wolfgang Amadeus Mozart.

Aceasta conferinta interactiva lanseaza un nou serial cultural marca „Fundatia Calea Victoriei” – Vorbe despre Muzica si Muzicieni - care apropie publicul larg de muzica clasica, sub forma unui dialog intre muzicieni si melomanii de toate virstele.

Ce se ascunde in spatele unui nume atat de cunoscut precum W.A. Mozart? Dincolo de filmele si cartile despre Mozart, de reproducerile nesfarsite ale portretului si miturile create in jurul acestui personaj extravagant, gasim o muzica extraordinara, tonica dar si poetica, ce vrajeste oamenii din intreaga lume in continuare.

Despre geniul creatiilor sale, temele principale din muzica sa, dar si despre ce inseamna sa dirijezi un concert simfonic sau o opera de Mozart, ne va povesti Tiberiu Soare. Calatorim in Viena si Praga secolului XVIII, adevarate capitale ale muzicii clasice si in lumea curtilor imperiale. Povestile vor fi animate prin fabuloase fragmente de auditii si imagini spectaculoase.

Vom descoperi o muzica plina de umor, dar si de melancolie, in care temele capata valoarea unor personaje. Personificarea temelor transforma simfoniile sale in succesiuni de teme vazute dramaturgic, la fel ca intr-un spectacol de opera. Instrumentele devin prelungiri ale vocii umane si se confunda intr-un joc muzical.

Publicul se va bucura de o supriza muzicala in cadrul evenimentului, de o invitata speciala dintr-o opera de Mozart, care va contura, cu vocea sa magica, atmosfera fantastica a povestii din care vine.

Proiectul „Vorbe despre Muzica si Muzicieni” este gazduit de Teatrul Odeon, Sala Studio – un spatiu relaxat si deschis initiativelor artistice si culturale. Povestea se va derula in mai multe episoade, astfel incat vom vom calatori in universul muzical si ne vom delecta cu povestile marilor muzicieni din Baroc, Clasicism, Romantism, Impresionism si din perioada moderna.

Biletele se achizitioneaza de la casa de bilete a Teatrului Odeon.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro