Bucuresti

WASP

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Vizualizari
932

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 16 noiembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

W.A.S.P. - 16 noiembrie / Bucuresti - www.promusicprod.ro/wasp

Locatia in care se va organiza concertul W.A.S.P.este Arenele Romane - Bucuresti, intr-un cort special amenajat (dupa modelul celor din occident), ce beneficiaza de instalatie de incalzire de mare putere pe motorina si electrica pe curent trifazic.

Biletele s-au pus in vanzare incepand de astazi, 21 septembrie, in toata reteaua Eventim: magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, librariile Carturesti si pe www.eventim.ro .

Biletele, intr-un numar limitat de 1300 bucati, au fost puse in vanzare la urmatoarele preturi:

- pana in data de 30 septembrie 87 RON (Bilet Special)

- dupa data de 30 septembrie 95 RON

- in ziua concertului 110 RON

Biletul special beneficiaza de urmatoarele avantaje:

- posterul evenimentului gratuit

- o tragere la sorti pentru meet & greet (numarul de participanti si conditiile fiind impuse de managementul formatiei)

- tragere la sorti pentru 5 bilete la concertul Paradise Lost / Samael de la Cluj-Napoca (3 decembrie 2009)

- alte materiale promotionale (reviste etc.)


W.A.S.P. este una dintre cele mai cunoscute formatii americane de heavy metal, formata in 1982 de catre frontman-ul Blackie Lawless si care are la activ 13 materiale discografice ce au propulsat trupa in cele mai importante topuri din Europa si America.

Hituri precum „I Wanna Be Somebody", „Forever Free" sau „Wild Child" au strans sute de mii de fani in jurul formatiei facand posibile numeroase concerte din diferite turnee care au fost rapid sold-out.

2009 aduce un nou material discografic pentru americani, „Babylon", ce va fi lansat in data 12 octombrie, ocazie cu care trupa W.A.S.P. va realiza un turneu european, care se va opri in data de 16 noiembrie si in Romania (pentru a doua oara, dupa concertul sustinut in cadrul festivalului Maximum Rock, de la Cluj-Napoca, din 2006).


Componenta actuala W.A.S.P.:

Blackie Lawless - voce, chitara

Doug Blair - chitara

Mike Duda - bas

Mike Dupke – tobe



Membri care au facut parte din trupa de-a lungul timpului:

Stet Howland - tobe

Tony Richards - tobe

Johnny Rod - bas

Frankie Banali - tobe, percutie

Chris Holmes - chitara

Randy Piper - chitara

Steve Riley - tobe

Bob Kulick - chitara

Patrick Johansson - tobe (live)

Darrell Roberts - chitara

Discografie:

Albume de studio

W.A.S.P. (1984)

The Last Command (1985)

Inside the Electric Circus (1986)

The Headless Children (1989)

The Crimson Idol (1992)

Still Not Black Enough (1995)

Kill Fuck Die (1997)

Helldorado (1999)

Unholy Terror (2001)

Dying for the World (2002)

The Neon God part 1 - The Rise (2004)

Dominator (2007)

Babylon (2009)

Albume live

Live...In the Raw (1987)

Double Live Assassins (1998)

Compilatii

First Blood Last Cuts (1993)

The Best of the Best: 1984-2000, Vol. 1 (2000)

www.waspnation.com