Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

What matters? Nadejda Lungu

What matters? / Nadejda Lungu

Detalii expozitie

Telefon
0748100280
Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
506

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 29 iunie 2020 - Vineri 17 iulie 202012:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

În perioada 29 iunie – 17 iulie 2020, Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistei Nadejda Lungu cu titlul „What matters?”. Evenimentul expozițional este curatoriat de Ana Traci-Neagoe și ilustrează o nouă perspectivă de sinteză a situațiilor de criză. Apetitul pentru complexitatea conjuncturilor sociale de data asta își cântărește prioritățile creând un pandant între abundență și instinctele de supraviețuire. Legătura dintre hrană, cu accentul pe carne, și confortul râvnit al sațietății conturează figuri împovărate de o luptă nevăzută cu vremurile. Expoziția va fi deschisă publicului începând de luni, 29 iunie, ora 12.00, cu respectarea tuturor prevederilor care se impun în starea de alertă. Evenimentul nu va fi însoțit de o deschidere oficială convențională, aspect care va fi compensat cu apariții online.

„Rafturile goale și starea de panică resimțită de societate în prag de pandemie leagă pe un singur fir temeri sugerate frecvent în lucrările Nadejdei Lungu. Nevoia de carne dezvăluie instincte primare de supraviețuire pe care piața, din seriile mai vechi, le evoca prin forfotă și un spirit de târg care își negocia existența pe tarabe. Siguranța garantată de hrană astfel stabilește o conexiune între nevoia pronunțată de consum și confortul emoțional. Prin prisma acestor realități, portretele Nadejdei îmbracă formele unor anxietăți conștiente pe care psihicul uman nu le poate controla, anula sau eluda în situații de crizăˮ. Ana Traci-Neagoe, Curator

Nadejda Lungu s-a născut în Anenii Noi, Republica Moldova. După absolvirea Liceului de Arte Plastice „Igor Vieruˮ din Chișinău artista se mută la București iar în anul 2014 devine absolventă a Universității Naționale de Arte, secția Pictură, la clasa profesorului univ. Dr. Marcel Bunea. Începând cu anul 2010, artista se remarcă prin participarea activă în cadrul a numeroase proiecte culturale, rezidențe artistice și expoziții de grup în țară și străinătate, precum și prin unicitatea expozițiilor personale.

Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 29 iunie-17 iulie 2020, la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro