Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

When Violin Meets Guitar

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 deceniu si 5 luni
Vizualizari
798

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 23 iunie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Terasa Fabrica va invita pe 23 iunie la evenimentul concept „WHEN VIOLIN MEETS GUITAR", un proiect acustic semnat Cristian Horia (vioara) si Emilian Florentin Gheorghe (chitara rece).Conceptul „WHEN VIOLIN MEETS GUITAR" consta intr-o abordare moderna si unica a unui repertoriu alcatuit din opere celebre compuse de Enescu, Vivaldi, Bach, Piazzola, Brahms, Mancinni, Brubeck, Jobim si Djago, precum si din armonizarea in stil clasic a unor celebre piese de folclor.Vioara si chitara rece se completeaza una pe cealalta deschizand astfel noi perspective asupra unei muzicalitati deja consacrate.Perspectivele se deschid la terasa Fabrica, pe strada 11 iunie nr. 50.

Ora 20:30

Intrarea libera

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro