Bucuresti

5 cadouri inspirate pentru nunta de argint

5 cadouri inspirate pentru nunta de argint

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
378

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fie că este vorba de o zi de naștere, Crăciunul sau vreo altă zi cu însemnătate pe care vrem să o sărbătorim, cu siguranță ne vom gândi și la darurile pe care le facem sau le primim. Este un sentiment minunat să primim cadouri, însă dăruirea lor ne umple de satisfacție și bucurie, pentru că avem ocazia de a încânta pe cineva drag.

Una dintre ocaziile în care avem nevoie de inspirație pentru un dar potrivit o reprezintă sărbătorirea nunții de argint. Iată câteva idei:

1. Album foto
Fotografiile sunt amintirile palpabile ale trecutului și ne ajută să retrăim momentele importante împărtășite cu cei dragi. Dacă vă hotărâți la acest tip de cadou, puteți opta pentru un album clasic sau pentru unul cu design modern. De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți o ramă supradimensionată, care încorporează mai multe rame mici și care poate fi agățată pe perete. În funcție de cât de apropiați sunteți de cuplul respectiv, vă puteți lua libertatea de a umple albumul foto cu pozele care vi se par că spun cel mai bine povestea acestor. Aacest gest va fi foarte apreciat, deoarece semnifică implicare din partea dumneavoastră.

2. Călătorie sau o mică excursie
Oricine ar fi fericit să primească un asemenea cadou, mai ales dacă este vorba de o călătorie în doi. Acest dar poate fi costisitor dacă ne gândim la un sejur mai lung într-o destinație exotică, însă este posibil de realizat și cu un buget mai mic, dacă ne orientăm, de exemplu, la un weekend la noi la munte sau o escapadă de câteva zile într-un oraș din țară pe care nu l-au mai vizitat. Deși este un dar apreciat, este nevoie să știm câteva detalii esențiale despre cuplu înainte de a opta pentru acesta, cum ar fi: starea de sănătate, disponibilitatea de a călători sau programul.

3. O petrecere surpriză
Oricine visează să fie surprins măcar o dată în viață cu o petrecere care să-i fie dedicată. Petrecerea o puteți organiza cu ajutorul celor apropiați, vă puteți sfătui și puteți crea un eveniment cu o puternică semnificație sentimentală pentru respectivul cuplu. Cele mai importante aspecte ale acestui tip de cadou este locația, mâncarea și muzica - ele pot asigura reușita unei astfel de surprize.

4. Vouchere cadou

În cazul în care nu cunoașteți foarte bine cuplul respectiv sau vă aflați într-un moment lipsit de inspirație, un voucher este o idee practică de cadou. În funcție de categoria din care vreți să facă parte atenția, vă puteți orienta spre vouchere de consumație într-un restaurant, vouchere de cumpărături sau din librării, ori vouchere din anumite lanțuri de magazine de haine sau produse de îngrijire. Acest tip de cadou se pretează oricărui buget și nu necesită mult timp sau implicare, dar este foarte apreciat pentru că sărbătoriții au ocazia de a alege ce-și doresc.

5. Un film documentar despre cuplu
Acesta este un dar foarte personal și face parte din seria cadourilor de familie. Realizarea unui asemenea film despre cuplu presupune o relație apropiată cu aceștia, deoarece este necesar să avem acces la informații legate de începuturile relației și să cunoaștem cele mai importante momente din viața lor, pentru a le încorpora în material. Acesta poate fi, cu siguranță, un cadou potrivit, pe care îl pot păstra și de care se pot bucura ori de câte ori doresc.

Împlinirea a 25 de ani de căsnicie reprezintă sărbătorirea iubirii și este ocazia potrivită pentru a surprinde cuplul, indiferent de opțiunea noastră privind cadoul. Există o multitudine de variante, trebuie doar să ținem cont caracteristicile perechii sărbătorite, și cu siguranță ne găsim inspirația.

Sursa foto: pexels.com/search/gifts/