Bucuresti

5 gesturi mici prin care poți să-i arăți mamei tale cât de mult o prețuiești

5 gesturi mici prin care poți să-i arăți mamei tale cât de mult o prețuiești

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
97

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mama este persoana care îți este alături din prima clipă a vieții și care va fi mereu lângă tine, oferindu-ți afecțiune și ajutor necondiționat. La rândul tău, e esențial să-i arăți cât de importantă este pentru tine, cât de mult o iubești și cât de mult respect îi porți. Gesturile mici sunt cele mai importante pentru mame. Ele nu au nevoie de cadouri scumpe, ci doar de timpul și atenția ta.

Nu aștepta ocazii speciale pentru un telefon, o vizită sau un buchet de flori. Pe lângă Crăciun, Paște, ziua ei de naștere sau de nume, o zi liberă a ta poate fi prilejul potrivit să-i faci o surpriză. Un gest mic, dar important pentru ea, ar fi un mesaj pe telefon sau un buchet cun flori De asemenea, poți alege cadouri pentru mama care nu trebuie să fie costisitoare, ci făcute din suflet.

Ce poți face ca să-i arăți mamei tale cât de mult o prețuiești? Găsești mai jos 5 gesturi mici, dar care-i vor aduce fericirea pe chip și în suflet:

Fă-i o vizită surpriză când nu se așteaptă

Stai în altă localitate sau pur și simplu îți găsești tot mai rar timp să treci pe la ea, chiar dacă locuiți în același oraș? Indiferent de situație, o vizită surpriză este un gest care-i va face inima să bată cu putere. Când nu se așteaptă, fă-i cea mai mare bucurie și mergi să o vezi pe mama ta. Vei vedea un zâmbet larg pe chipul ei atunci când va deschide ușa.

Oferă-i cu buchet de flori într-o zi oarecare

Un buchet de flori oferit din suflet mamei tale fără o ocazie specială este un gest mic, dar care va avea un efect uimitor asupra ei. Se va bucura nespus și va simți toată dragostea și aprecierea ta. Dacă e la depărtate și nu-i poți duce personal florile, apelează la un curier.

Fă-i cu cadou prețios

O bijuterie, o eșarfă, o ramă cu o fotografie în care sunteți împreună sau o simplă cană de cafea care să fie de la tine, toate aceste idei pot deveni gesturi de iubire pentru mama ta. Arată-i prețuirea ta cu un cadou de suflet.

Ia-o cu tine la salonul de înfrumusețare sau scoate-o în oraș

Femeile au la îndemână o variantă utilă și plăcută de a petrece o zi alături de mama lor. Ia-o cu tine la salonul de înfrumusețare și bucurați-vă împreună de un look nou, de o tunsoare sau de o culoare a părului nou-nouță. Completează ziua de răsfăț cu un masaj, cu manichiură și cu un tratament cosmetic. Apoi, mergeți la o sesiune de shopping, unde să vă distrați “ca fetele”. Faptul că o vei face să se simplă plină de viața va cântări enorm pentru mama ta.

De cealaltă parte, bărbații își pot scoate mama în oraș. Fie că mergeți să luați prânzul împreună sau pur și simplu mâncați o înghețată prin parc, faptul că va petrece câteva ore cu tine, cu familia, va înseamna pentru mama ta enorm.

Scrie-i un mesaj în care să-i spui cât o iubești

Poate cel mai simplu și sincer gest prin care îi arăți mamei tale cât de mult o prețuiești este un mesaj din suflet. Acordă-i cinci minute și scrie-i pe telefonul mobil un sms în care să-i spui că o iubești, că e una dintre cele mai importante persoane din viața ta și că îi mulțumești pentru tot ce ți-a oferit. Îl va citi și reciti cu zâmbetul pe buze și poate cu lacrimi în ochi.

Oricât de mult ar ști o mamă că este iubită de copiii ei, atunci când i se arată fericirea i se vede pe chip. Prin gesturi mici o poți face să zâmbească și să simtă cât de multă dragoste și respect îi porți.

Sursa foto: pixabay.com