Bucuresti

5 soluții de curățenie care îți fac viața mai ușoară

5 soluții de curățenie care îți fac viața mai ușoară

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
272

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nicăieri nu este ca acasă, dar unul dintre lucrurile care ne mănâncă timpul și energia este curățenia locuinței. După serviciu sau în weekend ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să freci suprafețe, să aspiri, să speli ori să aduni lucruri. Chiar dacă ai o rutină eficientă, efortul pentru a face curățenie este considerabil. Din fericire, există soluții creative care ne ușurează misiunea. Unele sunt simple și presupun utilizarea unor obiecte simple, dar inovative, altele pun în valoare creativitatea și puterea tehnologică. Descoperă în continuare cum să-ți faci viața mai ușoară și mai plăcută folosind soluții de curățenie eficiente.
1. Aspirator de mână

Aspiratoarele de mână sunt ușoare, nu au nevoie de cablu de alimentare, pentru că au acumulator, și pot fi utilizate în orice cameră, inclusiv în spații înguste sau dificil de curățat, cum sunt zonele de sub mobilier, colțurile dulapurilor sau zona dintre spătarul și salteaua patului. Designul și greutatea redusă îl fac ușor de utilizat, astfel că până și copiii îl pot manevra fără probleme.
2. Suport pentru punguța de gunoi

Ți s-a întâmplat cu siguranță și ție: ai curățat legume și când ai vrut să tragi resturile de pe blat în gunoi sau în căușul palmei ai dat o parte dintre ele pe jos. Nu este greu să strângi resturile de legume, dar uneori pe pardoseală sau covor ajung resturi de carne, grăsime sau alte materii care lasă mizerie dificil de curățat. Suportul pentru punguța de gunoi este un accesoriu simplu, dar eficient. Se montează ușor și poate susține o pungă standard de magazin. Scapi astfel de firimiturile și resturile ajunse jos pe care altfel ar trebui să le aduni cu mătura sau aspiratorul.
3. Desfundător cu aer comprimat

Puține lucruri ne enervează ca înfundarea unei scurgeri, fie de la chiuvetă, duș sau toaletă. Asociem desfundarea acestor scurgeri cu produse chimice corozive și periculoase, cu unelte greu de mânuit care scot toată mizeria în casă și cu mult timp pierdut și stres. Desfundătorul cu aer comprimat reprezintă o soluție salvatoare salvatoare de cele mai multe ori, iar ușurința cu care acționează este incredibilă. Aerul comprimat împinge cu forță blocajul fără să te murdărești sau să murdărești camera.
4. Ștergător de geamuri pentru ambele părți

Când stai la bloc sau ai o casă cu etaj, curățarea exterioară a geamurilor de la ferestre este un adevărat exercițiu de echilibristică. Riscul de cădere este destul de mare, chiar și când folosim o scară, dovadă fiind numărul mare de accidente care se produc anual în acest context. Acest produs inovativ este compus din două părți cu rol de curățare și un magnet puternic, care asigură ștergerea simultană a exteriorului și a interiorului. Tot ce trebuie să faci este să ștergi doar pe interior, restul fiind treaba magnetului.
5. Aparat de curățat cu aburi

Aparatul de curățat cu aburi este o soluție eficientă pentru curățare, degresare și dezinfectare, fără substanțe chimice, pentru numeroase tipuri de suprafețe: haine, mobilă, geamuri, faianță, porțelan, metal și altele. Aparatul poate fi dotat și cu o perie pentru mobilă sau pentru fereastră, astfel că te scapă de cârpe, lavete sau alte produse pe care le folosești de obicei la curățenie. Alimentarea se face prin conectare la priză, iar cablul lung, greutatea redusă și designul ergonomic îl fac ușor de folosit. Un aparat de curățat cu abur se dovedește util și pentru curățarea mașinii, a bicicletei și pentru dezinfectarea obiectelor de uz comun, ca cele de la toaletă.

Curățenia este o activitate indispensabilă pentru un mediu frumos și sănătos. Soluțiile pentru curățenie pe care ți le-am prezentat te vor ajuta să faci mai puțin efort și să câștigi timp pentru activitățile preferate.

Sursa foto: pexels.com/photo/woman-in-brown-coat-sitting-by-the-table-4108789/