Bucuresti

Ai cărţi vechi şi doreşti să le vinzi? Anticariat-Carti.com le cumpără!

Ai cărţi vechi şi doreşti să le vinzi? Anticariat-Carti.com le cumpără!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
375

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Numeroase cărţi tipărite sunt un miracol pentru omenire, prin ceea ce reuşesc să transmită mai departe. Generaţii întregi s-au bucurat de lectura cărţilor lui Eliade, de exemplu, şi alte generaţii vor continua să le citească. E ca şi cum azi, pe un carusel de dimensiuni gigantice ar intra cititori atraşi de aceeasi carte. „Mâine”, vor coborî din carusel, dar locurile vor fi ocupate de alţi cititori, cu aceeaşi sete pentru lectură de bună calitate.

Îndemânaţi de nevoi sau, poate, doar de ideea că nu vor mai reciti o anumită carte sau mai multe cărţi din bibliotecile pe care le deţin, mulţi ajung să le vândă. “Cumpăr cărţi pentru anticariat”este un anunţ frecvent întâlnit online, la care mulţi dintre cei care au cărţi de vânzare dau curs. Procesul în sine este cu mult mai valoros decât pare. Faptul că cineva decide să vândă o carte pe care a citit-o oferă accesul altui cititor la ea. O carte veche este, de regulă, cu mult mai greu de găsit decât una nouă. Multe dintre cărţile vechi sunt şi foarte rare, motiv pentru care cei care le vând vor primi mai mulţi bani pe ele.

Ce este o carte veche şi de ce un anticariat o va cumpăra

În sens actual, în categoria de „carte veche” sunt incluse lucrările apărute de la începuturile tiparului (1450), până la Revoluția Industrială de la începutul secolului al XIX-lea, adică perioada tiparului tradițional. Bineînţeles, nu toate cărțile vechi sunt neapărat rare sau valoroase. Orice carte veche bine conservată are o valoare în sine. Dar nu toate cărțile vechi au aceeași valoare. Valoarea este un rezultat generat de interesul pentru cartea respectivă, raritatea textului și a ediției, de frumusețea legăturii și prestigiul autorilor.

O carte veche şi rară este o emoție. Cei care deţin astfel de cărţi au acces la fragmente din istoria și cultura oamenilor. Pe de altă parte, o carte veche este un refugiu în care se pot afunda colecţionarii, pelerini ai cunoaşterii. Într-o societate preluată de virtual, se poate paria că materialul inspirat dintr-o carte veche şi bună este foarte important, motiv pentru care are şi un preţ pe măsură.

Anticariat-Carti.com face achiziţii de cărţi din toate domeniile, vechi sau noi

Anticarii de la Anticariat-Carti.com cumpăra cărţi din toate domeniile – vechi, rare, noi, de la orice editură.Procesul avantajează clientul, inclusiv prin faptul că achizitorii se deplaseasca acolo unde le sunt solicitate serviciile, în fiecare zi din săptămână, într-un interval orar stabilit de comun acord cu persoanele care vând cărțile. Pentru astfel de servicii cei care decid să îşi vândă cărţile nu trebuie să plătească nicio taxă de deplasare.

Cărţile tipărite trebuie să circule, au dreptul la viaţă şi după ce cititorul iniţial citeşte ultima filă şi aşează cartea în bibliotecă. Acesta este încă un motiv pentru care vânzarea cărţii citite este o acţiune lăudabilă.

Sursa foto: unsplash.com