Bucuresti

Automatizează transferul de marfă între gestiuni folosind un sistem WMS

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
101

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

WMS (Warehouse Management System) reprezintă o soluție software destinată automatizării proceselor întreprinse într-un depozit sau o magazie. Un sistem WMS are rolul de a monitoriza și controla mișcarea stocurilor de marfă din cadrul depozitelor.

Soluția WMS ajută la gestionarea fluxurilor de muncă din depozit precum: transferul mărfii între gestiuni și locații, returul de marfă, inventarul, recepțiile de marfă etc. Acest sistem este format din 3 elemente software conectate între ele: aplicația Back Office care se va interfața cu programul de gestiune al companiei tale și va prelua toate datele necesare (nomenclator articole, nomenclator clienți, stocuri, comenzi, prețuri ș.a.m.d), aplicația mobilă care va fi instalată pe cititoare de coduri de bare cu sistem de operare Android și interfața cu sistemul de gestiune (ERP).

De ce ar trebui să apelezi la o soluție de tip WMS?

  1. Asigură gestiunea exacta a stocurilor din depozit;
  2. Reduce timpul alocat procesului de inventariere a stocurilor;
  3. Elimini erorile de procesare precum trimiterea produselor greșite, trimiterea comenzilor parțiale etc.;
  4. Crești trasabilitatea asupra mărfurilor;
  5. Ai acces în timp real la informații despre mărfuri;
  6. Asigură acuratețe sporită;
  7. Crești productivitatea muncii;
  8. Identifici rapid nivelul stocurilor cât și stadiul produselor din depozitul tău.

O soluție de tip WMS a fost dezvoltată și de către echipa Optimall by AROBS fiind numită Optimall WMS. Față de alte soluții de tip WMS, Optimall WMS se interfațează cu peste 76+ sisteme de gestiune reușind astfel să automatizeze procesele întreprinse în depozitul/magazia ta.

Dacă în compania ta transportul mărfii se realizează cu ajutorul șoferilor livratori proprii, îți recomandăm să folosești o soluție de timp TMS precum este Optimall Logistic care te ajută să optimizezi rutele acestora eficientizând astfel întreg procesul de livrare a mărfii.

Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț personalizată în funcție de nevoile business-ului tău, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.