Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Avantajele utilizarii uimitoarelor huse de protectie fabricate de compania Asined Automotive

Avantajele utilizarii uimitoarelor huse de protectie fabricate de compania Asined Automotive

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
907

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru depozitarea obiectelor, dar si pentru transportul acestora sunt necesare anumitemasuri suplimentare pentru a se asigura un grad sporit de protectie. Aceste huse de protectie care se remarca prin faptul ca sunt realizate din materiale rezistente si astfel obiectele dvs. sunt in siguranta si ferite de factorii care le pot dauna. Compania Asined ofera o gama variata de huse de protectie fabricate din materiale calitative pentru o protectie sporita si in acelasi timp detin elemente auxiliare precum chingile, astfel incat manipularea acestora sa fie usoara si sa se realizeze rapid.

Asigurarea unei protectii sporite depinde in totalitate de calitatea huselor de protectie utilizate


Pentru ca obiectele depozitate sau care urmeaza sa fie transportate la o alta locatie necesita sa fie protejate in mod corespunzator pentru ca acestea sa nu fie degradate sau distruse, iar husele de protectie trebuie sa fie in concordanta cu cele mai inalte standarde. Acest fapt asigura evitarea oricarei situatii sau pericol care prin efectele lor ar putea conduce la afectarea integritatii obiectelor. Asined.ro isi centreaza activitatea de productie inspre comercializarea de huse de protectie care pot fi utilizate pentru asigurarea protectei echipamentelor de sonorizare, anvelopelor sau chiar accesoriilor de gradina. Husele realizate de Asined pot fi personalizate in conformitate cu cerintele clientilor si pot fi fabricate din diferite materiale, precum si in forme variate sau dimensiuni. Aceste huse de protectie nu au forme standardizate tocmai pentru ca orice obiect sa fie protejat in mod corespunzator.

Asined.ro – Asigura protectie obiectelor indiferent de dimensiunile sau caracteristicile acestora


Compania Asined asigura huse de protectie pentru cele mai variate obiecte. Insa, gama de produse dinsponibile din aceasta categorie nu acopera toate domeniile si tocmai din acest motiv pot fi plasate si comenzi personalizate, in functie proiectele si preferintele clientilor. Firma este specializata in fabricarea huselor de protectie din diferite materiale textile care ofera in acelasi timp o gama completa de avantaje precum impermeabilitate, protectie impotriva prafului, rezistenta la socuri etc.

  • Sacii de protectie lenjerie pot fi fabricati in diferite culori, iar materialul din care sunt realizate aceste huse de protectie este 100% poliester;
  • Husele pentru anvelope sunt create pentru depozitarea acestora in sezonul in care nu sunt folosite. In plus, datorita faptului ca aceste huse detin manere, transportarea lor este mult mai facila;
  • Sacii de transport valori pot fi realizati dupa un model standard al companiei Asined sau pot fi personalizati dupa preferintele clientilor. Dimensiunile acestor huse de protectie variaza si pot fi fabricati in culori diferite;
  • Husele de protectie pentru echipamentele de sonorizare sunt special concepute pentru a oferi siguranta partilor componente ale diferitor echipamenete de scena astfel incat transportarea lor sa fie realizata in conditii optime de siguranta.

Solutii ecologice si inovative pentru realizarea huselor de protectie


Husele de protectie confectionate de compania Asined sunt realizate prin utilizarea unor material calitative si ecologice, astfel incat utilizarea acestor huse sa nu dauneze nici oamenilor si nici mediului inconjurator.

Gama variata de modele de huse de protectie poate fi accesat pe website-ul companiei: asined.ro
Pentru comenzi personalizate sau informatii suplimentare telefonati la numerele: 0213162785, 0722411446.

Autor

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro