Bucuresti

Bocanci de lucru care oferă o foarte bună protecție!

Bocanci de lucru care oferă o foarte bună protecție!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 6 zile si 10 ore
Vizualizari
63

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Administrați o afacere care implică munca salariaților în medii riscante? Este timpul să vă interesați care sunt firmele care comercializează echipamente de protecție conforme cu standardele de protecția muncii.

Noi vă putem ajuta în acest moment cu o recomandare: magazinul online Esafe.ro. Este vorba despre un magazin online foarte complex care funcționează în acest domeniu încă din anul 2011. Experiența acumulată de-a lungul timpului își spune cuvântul acum! Gama de produse comercializate este foarte variată și calitatea acestora este foarte bună. Pentru că protecția oamenilor în timpul muncii este un lucru important și obligatoriu astăzi, reprezentanții acestui magazin online au decis să comercializeze produse fabricate de producători celebri în întreaga lume, în acest domeniu. Este vorba despre companiile Panda, Free Hand, CERVA, Australian Line, CRV, DuPont, etc.

Bocanci de lucru pentru protecție de foarte bună calitate

Dacă nu ați achiziționat încă echipamentele de protecție pentru compania dumneavoastră, luați în considerare următoarea ofertă tentantă: bocanci de lucru de foarte bună calitate la prețuri reduse. Oferta este disponibilă și în acest moment pe site-ul de prezentare al magazinului online Esafe.ro.

Bocanci de protecție cu bombeu metalic – Firsty S1P ARDON

Sunt fabricați din piele bovină de foarte bună calitate, au lamelă antiperforație și bombeu metalic. Talpa pentru acest model de bocanci de lucru de protecție este realizată din poliuretan cu dublă densitate. Este antistatică și mai este foarte rezistentă la uleiuri și căldură de contact până la 110 grade. Corespunde standardelor EN 20345 cu succes. Prețul inițial a fost de 104 lei, fără TVA. În acest moment pot fi achiziționați la prețul de doar 79.99 lei, fără TVA.

Bocanci WARDER 02 HRO SRC înalți PU C PP – ARDON

Este vorba despre o pereche de bocanci foarte frumoși și comozi, înalți. Sunt fabricați din piele hidrofobizată. Au inclusiv elemente reflectorizante. Sunt bocanci rezistenți la uleiuri și la căldură de contact. Pielea este de tip bovin. Protecția pe care o oferă este împotriva frigului, de tip mecanică și pentru riscuri minime. Sunt fabricați conform normelor europene EN 20347 și EN 20345. Ca și utilizare, pot fi recomandați pentru persoanele care lucrează în industria ușoară, în domeniul logistic și în domeniul serviciilor ușoare. Prețul produsului în acest moment este de 209.50 de lei, fără TVA.

Echipamente de lucru pentru protecția capului

Esafe.ro este magazinul online unde găsiți inclusiv echipamente de lucru pentru protecția capului. Este vorba despre variate tipuri de echipamente precum căști de protecție, măști și ochelari de protecție, protecție auditivă și echipamente foarte bune pentru protecție respiratorie. Vă recomandăm, dacă sunteți interesați de o astfel de ofertă să analizați în liniște toate categoriile de produse incluse în oferta companiei.

În acest moment foarte multe produse sunt la preț redus. Compania comercializează echipamente de protecție moderne conforme cu standardele de calitate impuse de protecția muncii. Toate produsele pot fi returnate fără probleme, în anumite condiții, în termen de 30 de zile de la data realizării comenzii. Costurile de retur sunt foarte mici, respectiv doar contravaloarea transportului. Este important să citiți cu atenție toate informațiile postate pe site-ul de prezentare Esafe.ro!