Bucuresti

Bucurestenii, indemnati sa consume doar apa la bidon: "Este singura care aduce sanatate"

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
302

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Apa la bidon reprezinta cel mai bun lichid pe care il pot consuma bucurestenii, din toate punctele de vedere, iar motivele sunt mai mult sau mai putin evidente. Citind acest articol in continuare, vei afla argumentele in favoarea optiunii respective si, in cazul in care pana acum consumai apa de la robinet, la PET sau, mai rau, nu te hidratai in mod corespunzator, de azi inainte poti lua o decizie pentru care organismul tau iti va multumi, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung.

1. Beneficiile apei nu pot fi neglijate. Cel mai important cuvant din sintagma "apa la bidon" este, bineinteles, primul. Vorbim despre lichidul esential vietii, fara de care nu putem trai si care reprezinta un adevarat "combustibil" pentru corpul nostru. "Apa este singurul lichid care aduce sanatate. Restul - sucurile, cafeaua, ceaiul, berea, celelalte tipuri de alcool - aduc gust, fericire, satisfactie etc. Toate reclamele ne indeamna sa consumam minimum 2 litri de apa pe zi, insa nu ne dau si un maxim. Recomandarea mea este de 4 litri pe zi", spune Nathaniel Geana, fondator H2On, companie care livreaza apa la domiciliu si la birou, la nivel national, in aceeasi zi.

2. Apa la bidon are o calitate superioara. In tara noastra, apa de la robinet nu este potabila, asa cum se intampla in state occidentale precum Olanda, Danemarca sau Suedia. Din acest motiv, cei care aleg totusi sa o consume se expun la riscuri de sanatate, pe termen mediu si lung. In schimb, apa la bidon livrata de furnizorul sus-mentionat este microbiologic pura, netratata, iar calitatile sale sunt apreciate inclusiv la nivel international. Prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia) a distins-o cu premiul Superior Taste Award, timp de trei ani la rand.

3. Mai ieftina decat la PET si la sticla. Apa la bidon are un pret per litru mult mai mic decat in cazul PET-urilor sau al sticlelor, ceea ce este logic, avand in vedere ambalajul cu o capacitate mult superioara. Astfel, daca in cazul PET-urilor, pretul este situat undeva intre 1,3 si 1,8 lei per litru, in cazul bidoanelor, acesta nu depaseste 1,04 lei per litru (19,9 lei pentru un bidon de 19 litri). Prin urmare, in timp, vei reusi sa faci economii de zeci, poate chiar sute de lei lunar optand pentru varianta de imbuteliere mai avantajoasa.

4. Comoditate si eficienta. Achizitionand apa la bidon, scapi de caratul baxurilor cu PET-uri, intrucat recipientele iti sunt livrate direct acasa, atunci cand ai nevoie. Mai mult decat atat, H2On ofera si alte avantaje clientilor sai, pe langa apa de calitate superioara, la un pret aproape modic. "Nu constrangem clientii cu contracte si clauze, nu este nevoie sa comanzi o canitate minima si nu te fortam sa iti programezi setea, intrucat livram in aceeasi zi", explica Nathaniel Geana.

In concluzie, citind argumentele de mai sus si intelegand, pe de-o parte, importanta hidratarii corespunzatoare, dar si avantajele apei la bidon, este momentul sa optezi si tu pentru aceasta modalitate de a-ti asigura necesarul saptamanal sau lunar. Un aport suficient de apa de calitate este, cu siguranta, cel mai mic lucru pe care il poti face pentru tine, beneficiile pentru organism fiind nepretuite.