Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Care sunt avantajele unei triciclete pentru copii

Care sunt avantajele unei triciclete pentru copii

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
253

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tricicleta este unul dintre cele mai bune echipamente care îl vor ajuta pe copilul tău să își dezvolte abilitățile motrice. El va putea să primească o tricicletă încă de la vârsta de 8 luni, dacă vei alege un model adecvat, cu scaun reversibil și poziție pentru somn. Odată cu împlinirea vârstei potrivite pentru a merge pe tricicletă, chiar dacă nu va reuși din prima să învârtă pedalele, se va așeza pe ea și va împinge cu picioarele, iar acesta este doar prima etapă înainte de a porni în adevărate expediții prin parc.

Care sunt avantajele unei triciclete pentru copii


Cu siguranță, tricicleta, predecesoarea bicicletei, este una dintre cele mai importante achiziții în care va trebui să investești, pentru binele copilului tău. Iată care sunt principalele beneficii pe care le aduce o tricicletă puiului tău:


1. Menținerea direcției

Cu ajutorul său, copilul tău va învăța să se deplaseze în direcția pe care i-o comunici tu sau pe care și-o dorește el. Printre cele mai bune modele sunt tricicletele de la Krista, deoarece sunt solide și oferă o stabilitate sporită. În acest fel, copilul tău va reuși să ajungă în linie dreaptă la destinație, făcând distincția între cel mai scurt drum și unul ocolit. De asemenea, va învăța care este drumul la stânga și care este cel la dreapta, primind informații despre conceptul de părți laterale, în legătură cu corpul său.


2. Dezvoltarea echilibrului

Deși pare ușor, mersul pe tricicletă solicită niște abilități, printre care se numără și echilibrul, care trebuie dezvoltate. Curajul de a merge cu viteză, ocolirea obstacolelor sau întrecerile cu prietenii reprezintă tot atâtea dovezi că juniorul se dezvoltă și a învățat să își coordoneze corpul astfel încât să se mențină în echilibru pe tricicletă.


3. Dezvoltarea motricității grosiere

Atât mușchii de la picioare, cât și cei de la mâini, de la spate sau abdomen vor fi antrenați foarte bine de mersul cu tricicleta. Pedalarea, menținerea echilibrului sau mișcarea ghidonului sunt doar câteva dintre exercițiile pe care cel mic le va face destul de des și pe durate lungi de timp. Aceste mișcări ajută la o dezvoltare fizică armonioasă și bine distribuită între grupele de mușchi.


4. Obținerea independenței

Aceasta este una dintre cele mai importante achiziții pe care trebuie să le facă toți cei mici. În perioada cuprinsă între 1,5 și 3 ani, copilul tău va dori să facă din ce în ce mai multe lucruri singur și se va bucura de momentele de independență. Cu ajutorul unei triciclete, el va putea cuceri un teritoriu cât mai larg, va călători singur și va prelua controlul acțiunilor sale. Încrederea în sine va crește proporțional, astfel încât el va avea curaj să întreprindă mai multe acțiuni în mod independent.


5. Curajul de a lua decizii

Când are în față un drum pe care să pornească, este nevoie de mult curaj. Va trebui să ia decizii referitoare la viteza cu care va călători, direcția în care merge, dar și cu cine se va împrieteni pentru această călătorie sau pe cine va evita. Deși par puțin importante, toate aceste decizii pe care le va lua copilul tău la doar 2-3 ani îl vor ajuta să își dezvolte gândirea logică și puterea de a lua singur hotărâri în funcție de argumentele pe care le are la dispoziție.


6. Plimbări confortabile

Deși solicită destul de mult mușchii picioarelor, o călătorie cu tricicleta este mai confortabilă decât mersul pe jos ori alergatul. Poziția pe scaunul ergonomic ajută la creșterea rezistenței și la realizarea unor plimbări din ce în ce mai lungi.


7. Siguranță

Nu în ultimul rând, tricicleta oferă posibilitatea unor plimbări în siguranță, iar accidentele sunt mai puțin frecvente față de bicicletă. Cu toate acestea, se recomandă purtarea unei căști de protecție pentru evitarea oricăror pericole.

Dacă aveai îndoieli cu privire la avantajele unei triciclete pentru copilul tău, argumentele din acest articol te-au convins, mai mult ca sigur. Alege un furnizor de încredere de unde să cumperi o tricicletă de calitate, iar copilul tău va fi cel mai fericit din lume.

Sursa foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-susyy

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro