Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Care sunt cele trei atribute în funcție de care ar trebui să îți alegi halatul medical?

Care sunt cele trei atribute în funcție de care ar trebui să îți alegi halatul medical?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
669

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De obicei, uniforma medicală este alcătuită din halat, pantaloni și saboți medicali. În ceea ce privește halatele, acestea sunt purtate de toți profesioniștii din industria medicală, fie că e vorba de asistente, chirurgi sau medici stomatologi. Purtarea unui halat medical a devenit o insignă a profesiei, iar datorită acestora cadrele medicale pot fi identificate cu ușurință.

Cu alte cuvinte, halatul joacă un rol important în identificarea personalului medical, dar și din alte puncte de vedere. De exemplu, acesta are un rol de protecție și constituie o barieră puternică împotriva fluidelor, bacteriilor și altor tipuri de agenți patogeni care ar putea intra în contact cu pielea în cadrul unui spital, cabinet medical, laborator de analize etc. Pentru a face cea mai potrivită alegere, există câteva criterii importante în funcție de care profesioniștii din domeniul medical trebuie să își aleagă halatul:

1. Material
În general, halatele medicale sunt fabricate din bumbac, poliester, spandex, viscoză sau combinații între aceste materiale. Fiecare dintre acestea are proprietăți avantajoase, cum ar fi bumbacul, care este cunoscut pentru trăsături ca rezistență și durabilitate, sau poliesterul, care se usucă rapid și rezistă la umiditate. Materialul este definitoriu în ceea ce privește calitatea halatului medical. La MediFashion se găsesc halate fabricate din mixuri de materiale calitative, în proporții variate. De exemplu, se pot alege halate fabricate din combinații de poliester și bumbac sau poliester, viscoză și spandex, dar și halate cu 95% bumbac.

2. Culoare
Culoarea devine un criteriu important mai ales atunci când mediul de lucru oferă libertate în alegerea acesteia. Personalul din mai multe cabinete medicale (cum ar fi cabinetele stomatologice) a ales să renunțe la clasicele halate albe și să aleagă un halat medical colorat. Acestea adaugă o pată de culoare și au puterea de a liniști pacienții, mai ales atunci când este vorba despre copii cu teamă de tratamente stomatologice, spre exemplu.

Culoarea halatului poate fi aleasă în funcție de mediul de lucru sau în funcție de simbolistică. O alegere populară în rândul persoanelor care lucrează în domeniul medical o constituie verdele, deoarece această culoare este de regulă asociată cu echilibrul și calmitatea. O altă culoare favorită este albastrul închis, care pare să diminueze anxietatea și să sporească concentrarea. Cadrele medicale care lucrează cu copii pot să aleagă inclusiv halate cu personaje din desene animate și din ecranizările populare printre cei mici.

3. Proprietăți antimicrobiene
Tocmai pentru că are un rol esențial în protecție, halatul medical trebuie să aibă proprietăți antimicrobiene. La locul de muncă, personalul medical este înconjurat de diferiți agenți patogeni, iar uniforma trebuie să protejeze în mod egal atât persoana care o poartă, cât și pe pacienți, care pot fi puși în pericol de răspândirea unor bacterii, viruși sau chiar infecții.

Acestea sunt principalele criterii în funcție de care un practicant din domeniul sănătății își poate alege uniforma medicală. Cel mai important este ca persoana care poartă uniforma să se simtă confortabil, să aibă libertate de mișcare și să fie protejată de factorii externi dăunători. MediFashion.ropune la dispoziția cadrelor medicale mai multe colecții de uniforme și halate medicale, care îmbină trăsături funcționale cu atribute estetice.

Sursa foto: Medifashion.ro

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/