Bucuresti

Cărți despre afaceri și Biografii, Jurnale, Memorii!

Cărți despre afaceri și Biografii, Jurnale, Memorii!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 saptamana si 1 zi
Vizualizari
85

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Foarte multe magazine online ne surprind din ce în ce mai mult cu ofertele lor. Comerțul online rămâne în topul preferințelor tocmai pentru varietatea foarte mare de oferte. Este foarte plăcut ca din confortul propriei case, doar atunci când avem dispoziția necesară, să putem face cumpărături online în tihnă, fără să ne grăbească nimeni.

Librăriile online au devenit centrul atenției pentru cei pasionați de lumea cărților, în general. O librarie online foarte modernă, cu un stoc impresionat de cărți de toate categoriile, pe care o recomandăm întotdeauna cu foarte multă plăcere, este chiar LibrariaUniversitaria.ro.

Doar pentru câteva minute accesați vă rugăm categoria Cărți și analizați câte titluri de carte sunt prezente în acest magazin. Mai mult decât atât, administratorii magazinului au conceput o formă foarte frumoasă de prezentare. În afară de cărți de tot felul și produse de papetărie, oferta include și muzică pentru toate gusturile, ceaiuri (peste 200 de tipuri de ceaiuri de foarte bună calitate!), filme și produse de curățenie dar și idei de cadouri.

Cărți despre afaceri
Din ce în ce mai mulți români, în special tineri, sunt interesați de deschiderea unei afaceri mici. Unii dintre ei chiar au avut succes! Șansele de a reuși într-un astfel de domeniu sunt cu atât mai mari dacă ne informăm și documentăm bine.

Este motivul principal pentru care cererile de cărți despre afaceri au crescut peste așteptări în România ultimilor ani. Așadar, pentru cei interesați de astfel de publicații, puteți începe chiar acum să studiați oferta foarte generoasă pusă la dispoziția dumneavoastră de librăria online Universitaria.

Noi vă recomandam din cele peste 232 de titluri de carte, în special manualele despre tehnici și metode de administrare a afacerilor. Lectura lor poate fi utilă și va poate oferi soluții bune pentru situații complicate. Liderul poți fi tu este o carte interesantă scrisă de Dale Carnegie. Unii l-au considerat pe acest autor un adevărat vizionar. El consideră că este timpul să așezăm în centrul preocupărilor noastre relațiile cu oamenii.

Mulți ne întrebăm următorul lucru: ce se va întâmpla dacă oamenii vor realiza acest lucru?

Oricum, este o carte interesantă, care provoacă orice persoană interesată să devină lider. Poate că nu în cărți găsim cheia succesului în domeniul afacerilor. Este adevărat! Însă în cărți există multe lucruri interesante fără de care nu putem obține rezultate foarte bune astăzi. Această carte a fost publicată de către Editura Curtea Veche în anul 2011, conține 216 pagini și prețul ei este de doar 25 de lei.

Biografii, Jurnale, Memorii
Aceasta este o altă categorie foarte importantă de publicații oferite de magazinul online LibrariaUniversitaria.ro.

Vă va fi foarte greu să faceți o singură alegere. Colecția de Biografii, Jurnale, Memorii conține 499 de titluri de carte. Suntem dezrădăcinate. Călătoria mea și poveștile altor fete refugiate din toată lumea este o carte autentică scrisă de către Malala Yousafzai. Autorul cărții a fost distins cu Premiul Nobel pentru Pace!

Cartea a apărut la Editura Polirom în anul 2019, are 256 de pagini și costă doar 34.95 lei în acest moment. Merită să studiați oferta acestei librării și toate cărțile ei minunate!