Bucuresti

Ce este o vulcanizare mobilă: 5 avantaje pentru șoferi

Ce este o vulcanizare mobilă: 5 avantaje pentru șoferi

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
87

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poți spune că știi ce înseamnă cu adevărat ghinionul dacă ai rămas cel puțin o dată în pană când afară ploua cu găleata, erai în criză de timp sau te aflai la câțiva kilometri de cea mai apropiată localitate. Sunt doar câteva situații în care o problemă minoră - așa cum e o pană de cauciuc – îți poate strica toată ziua sau îți poate da toate planurile peste cap. Din fericire, a apărut și pentru șoferii români o soluție care îi ajută să iasă dintr-o astfel de situație, fără stres și fără a risca să-și facă praf anvelopele până la primul service. Ne referim la vulcanizarea mobilă, despre care vom vorbi în cele ce urmează, explicându-ți ce presupune un astfel de serviciu și ce avantaje poți avea de pe urma sa.

Ce înseamnă „vulcanizare mobilă” Vulcanizarea mobilă este un serviciu de remediere a defecțiunilor care pot apărea la nivelul roților și anvelopelor, ce presupune intervenția echipei de specialiști în zona în care sunt solicitați. Aceștia au la dispoziție o autoutilitară transformată în atelier mobil, dotată cu toate accesoriile necesare pentru rezolvarea problemelor sau solicitărilor semnalate de clienți. Spre exemplu, echipele vulcanizării mobile Acvila România pot interveni atât pentru remedierea penelor de cauciuc cât și pentru înlocuirea anvelopelor sau echilibrarea roților. Așadar, la serviciile unei vulcanizări mobile poți să apelezi atât în caz de urgență - când rămâi în pană în trafic - cât și pentru diferite intervenții, dacă nu ai timp să ajungi la vulcanizare sau nu vrei să stai la coadă.

Avantajele vulcanizării mobile


Așa cum am promis mai devreme, continuăm cu o trecere în revistă a avantajelor pe care ți le poate aduce un astfel de serviciu.

Intervenție promptă la orice oră

Multe vulcanizări mobile au program non-stop, pentru a putea veni oricând în ajutorul clienților. Astfel, nu mai trebuie să îți faci griji dacă ai rămas în pană la miezul nopții sau într-o zi de duminică, atunci când cele mai multe vulcanizări sunt închise. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la o vulcanizare mobilă cu program non-stop și să aștepți sosirea echipei de intervenție.

Protejarea anvelopelor și jantelor


De multe ori, șoferii care constată că au pană încearcă să conducă până la cea mai apropiată vulcanizare, însă când ajung acolo, anvelopa este complet distrusă, din cauză că a pierdut prea mult aer și a fost tăiată de jantă. Chiar și janta poate fi deteriorată din cauza presiunii scăzute din anvelopă, așa că pagubele sunt mai mari decât dacă ai fi rezolvat pana la fața locului. Poți evita astfel de situații trăgând mașina pe dreapta și apelând la ajutorul unei vulcanizări mobile, pentru a se deplasa la fața locului.

Gamă variată de servicii


Vulcanizarea mobilă nu este un serviciu destinat exclusiv urgențelor, putând fi solicitată și la domiciliu sau oriunde dorește clientul, pentru diferite intervenții. Astfel, mecanicii pot monta anvelopele pentru turisme și utilitare pe un set nou de jante, pot înlocui anvelopele uzate cu altele noi și pot schimba anvelopele sau roțile mașinii, în funcție de sezon.

Economie de combustibil


Indiferent ce problemă ai avea, drumurile la vulcanizare presupun consum de combustibil, care se traduce în bani cheltuiți. Dacă apelezi la vulcanizarea mobilă, banii respectivi îi vei putea folosi în alt scop, chiar dacă nu este vorba de o sumă semnificativă.

Mai puțin tip pierdut

Un alt avantaj constă în faptul că la vulcanizarea mobilă poți să apelezi în momentul în care ai nevoie, având garanția că problema ta va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil. Nu mai este nevoie să mergi la vulcanizare doar în orele de program și nici să aștepți la rând, dacă mai sunt câțiva clienți înaintea ta.

Sperăm că argumentele noastre te-au convins să apelezi cu încredere la serviciile unei vulcanizări mobile, în cazul în care vei avea vreodată nevoie.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/auto-vehicul-sistemul-de-transport-3374813/