Bucuresti

Ce tipuri de costume pentru bărbați există și care sunt cele mai populare?

Ce tipuri de costume pentru bărbați există și care sunt cele mai populare?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
319

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Să recunoaștem, oricât de casual ar putea fi articolele de îmbrăcăminte din șifonierul tău, cu siguranță printre ele și-a făcut loc și un costum. Dacă e același costum cu care mergi și la nunțile prietenilor, și la o întâlnire de afaceri, dar și la reuniunile de familie, poate ar fi cazul să faci un upgrade al garderobei și să-ți mai cumperi măcar unul.

Dacă oferta pieței te copleșește și nu știi de model, ce culori sau ce croieli sunt la modă, suntem aici să îți dăm o mână de ajutor. În acest material ți-am pregătit o listă cu cele mai populare costume pentru bărbați care există. Iată care sunt acestea.

Costumul slim fit

Costumul fit slim a fost creat din dorința de a elimina excesul de straturi și țesături inutile pentru un rezultat cât se poate de elegant. Îngust în zona pieptului și a taliei, așa cum îi spune și numele, costumele slim fit sunt purtate mai ales de către cei pentru care sala de sport e ca o a doua casă. Totuși, nu e musai să fii sportiv pentru a arăta bine într-un costum slim fit, pentru că oricând ai la dispoziție opțiunea ajustării sacoului sau pantalonilor, acolo unde este nevoie. Acest tip de costum se încadrează în categoria de haine casual, așa că îl poți purta în cadrul evenimentelor care au loc pe timp de zi.

Costumul clasic

Dacă nu vrei să-ți bați capul foarte mult cu alegerea unui costum, cel mai bine este să mergi pe varianta clasică a acestuia, fără frica de a da greș vreodată cu o croială de acest tip. Foarte confortabil și, practic, neîngrădit ca design, costumul clasic este opțiunea fericită în cazul tău dacă preferi să ai un aspect simplu, dar foarte elegant, în același timp. În plus, e bine să știi că acest model de costum nu se va demoda niciodată, așa că, bine îngrijit, te poate servi ani la rândul.

Costumul cu nasturi pe o singură parte

Probabil cel mai des întâlnit design la un sacou este cel cu nasturi pe o singură parte a acestuia. De obicei, acest tip de costum are doi sau trei nasturi așezați în dreptul cusăturii, însă această croială nu este o regulă. De exemplu, destul de des întâlnite sunt și sacourile care au un singur nasture cu ajutorul căruia îl poți încheia. În acest caz, însă, codul de conduită este acela de a desprinde sacoul doar când te așezi și de a purta mereu nasturele închis atunci când ești în picioare. Pentru un costum cu doi nasturi, regula spune că trebuie să închei nasturele de sus atunci când stai în picioare, să-l desfaci când stai jos și să nu prinzi niciodată nasturele inferior.

Costumul modern fit

Dacă ideea unui costum slim fit nu este una care te-ar putea avantaja sau pur și simplu nu te încântă, cel mai probabil costumul modern fit ar fi pe gustul tău. Aflat chiar la congruența costumului clasic cu cel slim fit, costumul modern fit oferă o cambrare excelentă a sacoului în zona pieptului și a taliei, păstrând și un spațiu suficient de mare pentru ca outfitul să nu fie unul mulat. Dacă materialul pentru acest tip de costum și accesoriile vor fi alese corect, costumul modern fit va fi potrivit pentru aproape orice ocazie. Așadar, îl poți purta cu mândrie atât la un eveniment elegant, cât și la o ocazie unde se impune o ținută casual.

Poți comanda toate aceste modele de costume pentru bărbați în București pentru a arăta ca scos din cutie, indiferent de evenimentul la care participi.

Sursa foto: unsplash.com/photos/MYbhN8KaaEc