Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Ce trebuie să știi pentru a alege o tăviță pentru portbagaj?

Ce trebuie să știi pentru a alege o tăviță pentru portbagaj?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
370

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ești proprietar de mașină, automat ai experimentat o acumulare lentă de ”chestii necesare” în portbagaj. Grămada devine atât de mare încât nici măcar nu mai știi ce ai pus acolo, cu atât mai mult nu ai curaj să te bazezi pe rezervele făcute. Așa că, de câte ori îți mai vine vreo idee, mai adaugi cate ceva care ”sigur” o să-ți trebuiască la un moment dat.

Organizarea mașinii nu ar trebui să fie dificilă sau să dureze mult timp. Există o serie de trucuri la care poți apela pentru a-ți păstra mașina curată și organizată, iar o tăviță pentru portbagaj este unul dintre ele. Trebuie doar să începi să cureți mașina, să faci o listă strictă cu lucrurile pe care chiar ai nevoie să le cari cu tine mereu, iar apoi să montezi o tăviță pentru portbagaj. Este un element care îți protejează mașina, dar te și ajută să organizezi lucrurile de cu zi. Dacă nu știi ce să alegi, vezi modelele de aici și decide-te să faci ordine în mașina începând chiar de mâine.

O tăviță pentru portbagaj este utilă în special pentru atunci când transporți fructe sau legume, dar și dacă ai animale de companie sau când copiii tăi se cred savanți de talie mondială și fac tot felul de experimente cu substanțe pe care le aruncă în portbagaj.

O tăviță pentru portbagaj oferă nenumărate beneficii, printre care:

 • Protejează interiorul portbagajului de orice tip de uzură
 • Este personalizată special pentru modelul mașinii tale
 • Se instalează ușor
 • Are marginile ușor ridicate, asta înseamnă că poate reține chiar și lichide
 • Se curăță rapid și ușor
 • Are o suprafață rezistentă la derapaj
 • Protejează și păstrează curată zona de încărcare și mocheta din portbagaj
 • Este rezistentă și durabilă

Principalele aspecte la care trebuie să fii atent atunci când achiziționezi o tăviță pentru portbagaj sunt:

 • Materialul din care este realizată
 • Forma (trebuie să fie compatibilă cu portbagajul tău)
 • Dimensiunile (inclusiv marginile, care trebuie să fie mai înalte pentru a putea reține lichidele sau murdăria)
 • Prețul (trebuie să fie unul accesibil, care să merite investiția)

Tăvițele pentru portbagaj realizate din plastic sau cauciuc sunt cele mai recomandate, deoarece sunt complet impermeabile la lichide, rețin orice scurgeri pe suprafața lor ți sunt ușor de curățat. Dacă s-a vărsat ceva în portbagaj, poți scoate rapid tăvița și o poți spăla doar cu apă. În funcție de substanța vărsată, poate fi necesara adăugarea de soluții pentru curățare, însă nu este nevoie de un anumit tip de soluție. După curățare, o poți șterge cu o cârpă sau o poți lăsa să se usuce singură. Nu trebuie să îți faci niciun fel de griji referitor la mirosurile urâte sau la apariția mucegaiului.

Datorită materialelor moderne din care sunt fabricate, tăvițele pentru portbagaj rămân flexibile chiar și la temperaturi sub zero grade și nu devin lipicioase la călduri extreme. Unele tăvițe pentru portbagaj au o funcție suplimentară de protejare pentru bara din spate a mașinii. În funcție de modelul mașinii tale, această tăviță va evita lovirea sau zgârierea barei, atunci când încarci sau descarci obiecte personale sau chiar animale de companie.

Tăvița pentru portbagaj, protejează și sporește valoarea mașinii tale. Vei ține astfel la distanță semnele de uzură și petele, iar asta va conta foarte mult atunci când te vei decide să o vinzi. Amintește-ți că este mult mai convenabil să investești într-o tăviță de portbagaj, decât să schimbi toată mocheta din interior, deoarece a fost pătată sau avariată și arată foarte urât. Dacă ești adeptul achiziționării de mașini second hand, îți dai seama cât de importante sunt aceste detalii, care vor face o impresie bună asupra viitorilor cumpărători.

Sursa foto: piqsels.com

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro