Bucuresti

Cele mai așteptate 3 lansări de telefoane în 2020

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
434

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Lucrurile au evoluat foarte mult în ultimii 20 de ani, în privința telefoanelor mobile. La începutul anilor 2000, cei care își doreau un astfel de device nu aveau acces la o paletă foarte mare de posibilități. În fruntea clasamentului conduceau detașat finlandezii de la Nokia, urmăriți în permanență de restul plutonului: Alcatel, Samsung, Motorola, Siemens și alții. Iar această poveste a continuat până la marele BIG BANG din industria producătoare de telefoane mobile: apariția smartphone-ului. Unii s-au pliat rapid pe acest trend, alții au continuat să amâne această schimbare majoră de paradigmă, decizie total neinspirată, dacă ar fi să ne uităm la cum arată astăzi lucrurile.

Un lucru este cât se poate de cert: astăzi, piața de telefoane mobile oferă câte ceva pentru fiecare user, pentru fiecare pasiune, pentru fiecare buget. O planetă întreagă utilizează funcțiile telefoanelor mobile zi și noapte, așadar, putem spune că aceste device-uri sunt o parte vie a întregii noastre existențe, facilitând interacțiuni și experiențe ce în urmă cu două decenii păreau greu de obținut la scară largă. Începem un nou an, marcat de o mulțime de lansări noi, ale celor mai mari producători de telefonie mobilă. Iată 3 dintre cele mai așteptate lansări ale acestui an:

Samsung Galaxy S11

Lansarea noului flagship al celor de la Samsung - Galaxy S11 - reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2020. Motivul este unul cât se poate de simplu: linia de telefoane Samsung din fiecare generație înseamnă funcții noi uimitoare și linii de design mai fresh ca niciodată. Acest mix nu poate decât să îi încânte pe toți fanii Samsung, ce așteaptă de la an la an lansarea unor noi modele ale celebrului producător de telefonie mobilă. Zvonurile apărute până acum indică faptul că noul Samsung Galaxy S11 va prelua o bună parte din funcțiile lui Note 10: încărcarea-fulger a bateriei (45W), calitatea excepțională a fotografiilor, butonul dedicat asistentului virtual Bixby, precum și un senzor ce va permite monitorizarea activității din timpul somnului. Cel mai probabil, cel mai nou flagship al liniei de telefoane mobile Samsung va însuma un număr de 64 MP, oferind posibilitatea de a imortaliza cadre uimitoare, fie zi sau noapte.

iPhone 12

Indiscutabil, cele mai așteptate produse Apple ale fiecărui an sunt noile telefoane mobile. În 2020, experții afirmă că se vor lansa nu mai puțin de șase device-uri noi, dedicate unei palete mult mai largi de utilizatori. Flagship-urile Apple ale noului an sunt iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Cel mai probabil, aceste telefoane mobile de ultimă generație vor fi compatibile cu noua tehnologie globală 5G, venind totodată la pachet cu dimensiuni mult mai generoase, display-uri ProMotion de 12 Hz, funcții uimitoare 3D ale camerelor foto, fiind clar pentru toată lumea faptul că Apple vor sa facă pasul către o noua dimensiune tehnologică: realitatea augmentată (AR).

Huawei P40

Pasionații de tehnologie și device-uri mobile deja vorbesc aprins pe forumuri despre lansarea a două modele noi ale producătorului chinez de telefonie mobilă: Huawei P 40 și Huawei P 40 PRO. Se zvonește că lansarea lor va coincide cu sfârșitul celui mai mare eveniment global dedicat device-urilor mobile, ce va avea loc la Barcelona între 24 și 27 februarie 2020. Pe lângă lansarea celor două flagship-uri Huawei, chinezii vor mai lansa și încă un model compatibil cu noua tehnologie 5G, însă timpul va confirma sau va infirma aceste speculații. Un lucru, însă, este mai mult decât cert: așteptăm cu toții să vedem care sunt următoarele inovații ale celor de la Huawei, în materie de tehnologii foto, având în vedere faptul că ultimul lor flagship - Huawei P 30 - a fost un succes de necontestat, la acest capitol.

Anul 2020 se anunță a fi unul plin de surprize pentru pasionatii de aplicații și device-uri mobile. Nu rămâne decât să așteptăm lansarea celor mai tari flagship-uri ale acestui an, pentru a confirma sau nu speculațiile cu care ne-am tot intersectat în aceste luni, în mediul online!

Sursa foto: pexels.com