Bucuresti

Cercei la modă pentru adolescente: 3 modele deosebite!

Cercei la modă pentru adolescente: 3 modele deosebite!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Apartine de
DWF
Vizualizari
70

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea accesoriilor pentru adolescente poate fi extrem de dificilă. Multe modele de bijuterii te duc cu gândul ba la o persoană mai matură, ba la un copil, astfel că poate fi greu să alegi un model potrivit. Tocmai de aceea, iată trei modele deosebite de cercei la modă pentru adolescente cu care nu vei da greș cu siguranță!

Cercei în formă de stea


Modelul simplu în formă de stea este la foarte mare căutare pentru adolescente, deoarece este unul elegant și versatil. Astfel de cercei, indiferent că sunt creați din aur galben, aur alb sau roz ori chiar din argint se vor potrivi de minune pentru o multitudine de ținute și ocazii. De asemenea, un model stelar va pune în evidență într-un mod elegant orice adolescentă. Accesoriile sunt dificil de ales pentru o adolescentă datorită faptului că în anii adolescenței se formează gusturile în materie de modă. Din acest motiv, multe adolescente nu știu cu exactitate ce li se potrivește și ce nu și sunt dornice să încerce și să aibă cât mai multe modele de bijuterii. Un model de cercei cu stele, însă, este unul simplu, elegant și care va putea fi purtat fără griji pentru mulți ani de acum încolo, nu doar în perioada adolescenței.

Cerceii de tip ear cuff


La modă acum sunt cerceii ear cuff, iar în acest sens există o varietate de cercei din care poți alege pentru o adolescentă. De la modele mici, mai elegante, la modele care de care mai alambicate care vor atrage, cu siguranță, o adolescentă, poți opta pentru multe tipuri de cercei ear cuff. Acești cercei te duc, de obicei, în funcție de model, bineînțeles, cu gândul la povești cu zâne, motiv pentru care sunt la mare căutare și adorați de adolescentele de pretutindeni. Cu toate acestea, nu reprezintă un model „versatil“ sau elegant care să poată fi purtat și la ocazii mai speciale ci, mai degrabă, sunt parte a unui trend.

Cerceii cu piatră mică în diferite culori


Cerceii simpli cu piatră rotundă sau pătrată de diferite culori sunt și vor fi mereu la modă. Nu doar datorită faptului că sunt eleganți și rafinați, ci și pentru că reprezintă un model clasic care nu se demodează. Acest tip de cercei este, de asemenea, unul „versatil“, astfel că poate fi purtat în numeroase ocazii, la diferite ținute și se va potrivi oricărei adolescente. Prin urmare, o adolescentă care își dorește să își creeze un stil propriu în materie de accesorii și să găsească acel tip de accesorii care să o pună în evidență poate începe prin purtarea cerceilor simpli, cu pietre semiprețioase. Acestea pot fi incolore sau în culoarea ei preferată, ori într-o culoare care îi va scoate în evidență ochii, spre exemplu.

Indiferent de culoarea aleasă, cerceii cu pietre semiprețioase sunt mereu o alegere bună.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/lux-estompare-ince-o-are-scump-2849743/