Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Compania ESOP a plantat 1.000 copaci pentru partenerii de afaceri

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
1145

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cât de multe păduri vor avea în viitor copiii noştri şi cât de curat va fi aerul pe care îl vor respira stă în puterea noastră, a tuturor. În ultimii 100 ani, pădurile din România aproape s-au înjumătăţit şi acum acoperă doar circa 27% din teritoriul țării (sub media de 40%, cât este la nivelul Uniunii Europene), conform datelor Eurostat. În România, suprafața totală împădurită este de doar 7,6 milioane de hectare.

În Suedia, 30 milioane de hectare de teren sunt acoperite de păduri şi în Finlanda 24 milioane de hectare. Comparativ cu România, în Finlanda, una din cele mai împădurite ţări din Uniunea Europeană, are 71% din teren acoperit de păduri. La nivelul ţărilor Uniunii Europene, în total fondul forestier se întinde pe 182 milioane de hectare.

Doar oprind defrişările ilegale şi plantând noi copaci, putem să mărim suprafaţa împădurită a României.

Echipa ESOP Consulting | CORFAC International, companie specializată în închirierea de spaţii de birouri din Bucureşti, a făcut un gest nobil, dându-le cadou câte un un copac, plantat în wekendul trecut, tuturor celor 1.000 parteneri de afaceri, din cei 14 ani de activitate. Sub egida „Am luat România cu împrumut de la copiii noştri”, conform celor spuse de Regele Mihai I , întreaga echipă ESOP, alături de cei mici, a participat la campania „Adoptă un copac!”, în comuna Chirnogi, sămbătă, 14 aprilie 2018, pentru a planta cei 1.000 copaci.

“Multumim partenerilor ESOP pentru că împreună am creat valoare în ultimii ani în mediul de business. Sperăm ca aceşti 1.000 de copaci pe care îi dăruim partenerilor ESOP să reprezinte o picătură într-un ocean de responsabilitate socială şi implicare în conservarea mediului în care trăim”, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting | CORFAC International.
Echipa ESOP a avut alături, în campania de plantare de copaci, şi echipele FedEx şi ING. Unindu-şi eforturile, de la mic la mare, au plantat într-o singură zi puieţi de arbori care însumează 1,5 hectare.

Cei 1.000 de copaci au un dublu rol, de a spori zestrea pădurilor din România viitorului, dar şi de a stabiliza solul într-o zonă inundabilă, acolo unde an de an sunt probleme de mediu. Peste câţiva ani, copacii de la Chirnogi se vor transforma într-o perdea forestieră, care va lua locul câmpului mlăştinos de acum.

Pe viitor, cu cât mai multe companii se vor implica în astfel de acţiuni comunitare, cu atât mai multe păduri vom avea şi mai mult aer curat.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/