Bucuresti

Concert Rona Hartner & Taraful

Detalii petrecere/concert

Telefon
0727703703
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Apartine de
Restaurant Elisabeta
Vizualizari
969

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 15 februarie 201921:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Rona Hartner, cea supranumita de presa din tara de adoptie (Franta) „Tornada” este, fara indoiala, o explozie de energie si talent, contaminand instantaneu cu pofta de viata pe orice interlocutor. Intotdeauna i-a placut sa considere insa ca seva si-o trage din ADN-ul folcloric romanesc.

Si de la „Doina din Maramures” culeasa de Maria Tanase (cu care a intrat la Academia de Teatru din Bucuresti) pana la concertele alaturi de DJ celebri precum Click, Tagada, Chantel pe plaja de la Rio sau Ibiza, intr-adevar, temele traditionale ale muzicii romanesti (de la sat sau de la oras) au fost nelipsite din repertoriul Ronei.

Asa s-a nascut firesc spectacolul integral dedicat „Pasarii Maiestre” la Centenar – NATURA, in regia lui Laurentiu Azimioara, jucat in 43 de reprezentatii la Theatre du Gymnase din Paris si inregistrat de Mosaic Music.
Un spectacol in care Rona interpreta 32 de personaje din cele mai cunoscute piese ale Mariei Tanase, alaturi de muzicieni virtuosi din Balkani, stabiliti in Paris. Un spectacol de muzica, dans, teatru, emotie.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta